3. kesäkuuta 2011

Prinsessa ja Wingerit

Jälleen kerran postaus uusista tulokkaista. Koska sain kesätöitä, niin olen taas malttanut kartuttaa kokoelmaa. Laumaan liittyivät Princess Serena ja Flurry -wingerit.

Princess Serenasta olen haaveillut jo jonkin aikaa. Mielestäni tämä on yksi kauneimmista poneista. Serena kuuluu samaan sarjaan, kuin muutama postaus sitten esittelemäni Princess Royal Blue. Serenan mukana tuli myös tamman alkuperäinen hattu.


Windy Wing Ponies -sarjan Flurryja saapui peräti kaksin kappalein. Flurry kuuluu samaan sarjaan, kuin aikaisemmin esittelemäni Sun Glider. Windy Wing poneilla on erityisen pitkät harjakset ja keijunsiivet selässä.

Flurryistä toisella on ehjät siivet ja toinen on siivetön. Siivellinen poni on suhteellinen hyvässä kunnossa, mutta karvat ovat kokeneet nuoren parturin innokkuuden. Siivetön Flurry taas on hivenen huonommassa kunnossa: karvoja on enemmän jäljellä, mutta ponissa on paljon likaa, kulumaa ja mustekynää. Kumpikin poni tulee saamaan kunnon pesun ja uudet karvat. Siivettömälle yritän taiteilla uudet siivet. Kunnostuksen jälkeen siivellinen tulee jäämään kokoelmaani ja siivettömälle taas on rakastava koti tiedossa.


Ja lopuksi vielä kuva ensimmäisestä ponisarjasta, jonka olen saanut täyteen, tättärää! Eli Baby Ballerinas. Näistä poneista peräti kolme on säilynyt lapsuudestani. Tosin niistä kaksi on vieraillut taitavalla kunnostajalla. Toe Dancer erottuu kampauksellaan joukosta, sillä en ole vielä ehtinyt siistiä sitä.


Nyt kesällä tulee olemaan ihanasti aikaa kunnostaa ja customoida poneja. Operaatiosta on tulossa juttuja blogiin. Kevät oli vähän turhankin kiireinen, mutta siitä on nyt selvitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)