14. huhtikuuta 2013

Clawdeen

Jostain syystä nukkekokoelmastani puuttui pitkään ihmissusityttö, Clawdeen Wolf. Pidän hahmosta, mutta en löytänyt mieleistäni versiota nukesta. Punahilkka-Clawdeen kiehtoi kovasti, mutta en malttanut tilata sitä ulkomailta. Scarisin aikaan kauppoihin ilmestyivät uudelleen basicit, joista sitten nappasin omani. Mietin tosin pitkään, että ostaisin sittenkin Scarisin, mutta basic tuntui kokoelman kannalta paremmalta vaihtoehdolta.

En malttanut ottaa nukkea paketista, joten tyydyin avaamaan sitä vain sen verran, että saan napattua kasan kuvia. Saa nähdä kauanko maltan pitää tämän paketissa!


Clawdeenilla on jännät vaatteet. Nuo ovat mielestäni samaan aikaan hienot ja hieman mauttomat. En itse pukisi päälleeni, mutta hahmolle sopii hyvin.Clawdeenin lemmikkikissa Crecent.On se vain nätti!


English:

I bought basic Clawdeen. I didn´t open her box because I want to keep her on stock. She is pretty!

4 kommenttia:

 1. Hauskaa, että jonkun muunkin mielestä ne on vähän mauttomat ;D Huomaa kyllä kehityksen Clawdeenin tyylissä, kun vertaa basiciä scaris nukkeen.

  Mulla on itsellänikin tämä nukke paketissa, vaikka noisten hiuksien takia tekisi mieli avata paketti. Tykkään tosta väristä ja siitä, että raidat saavat hiukset näyttämään vähän punertavilta.

  VastaaPoista
 2. Enpä ollut ennen nähnytkään mainitsemiasi Scary Tales -nukkeja! Ihania!

  "Punahilkka-Clawdeen kiehtoi kovasti, mutta en malttanut tilata sitä ulkomailta"

  Tiedätkö yhtään, ovatko Scary Talesit jo maailmallakin poistuvaa valikoimaa, joka ei ikinä rantautunut Suomeen asti, vai onko toiveita saada niitä vielä tännekin?

  -katti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, vastaan tähän vähän myöhässä! Scary Talesit ovat valitettavasti maailmalta poistuvaa kamaa. Eivät ikinä rantautuneet suomeen asti. Netin kautta niitä voi vielä löytää ulkomailta. Himoitsemani Clawdeen tosin liikkuu (yhä) harmillisen suolaisissa hinnoissa!

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)