30. heinäkuuta 2014

JID Iplehouse Boris on kotona!

Tilasin Iplehouselta JID Boriksen toukokuussa. Hain nuken postista edellispäivänä ja avasin eilen, eli syntymäpäivänäni. Olihan se lahja itselleni. Hyvää synttäriä siis minulle! Maltoin odotella viisi minuuttia yli puolen yön, jotta meni oikean päivän puolelle.

Ja Adaira odotteli kärsivällisesti kanssani. Luulen, että tyttö on odotellut tätä pakettia jopa enemmän kuin minä! Niimpä päästin sen availemaan sitä seurakseni.

Ja nyt paljon, paljon avauskuvia!
Kaikki on pakattu huolella kuplamuoviin.


Tilasin nuken lisäksi ruskean peruukin, valkoiset farkut ja mustat henkselit. Henkeseleissä on mielestäni jotakin seksikästä, niimpä nukelle oli saatava sellaiset!


Iplellä on tyylikkään siniset laatikot.


Adaira: "Huhuu? Nostan hiukan tätä kantta, niin näen mitä siellä on. Vähän vain tutkailen..."


Adaira: "Minä... oooh... Oletko sinä kunnossa? Voi, kun olet komea! Sinut pitää saada pois sieltä. Tarvitsetko happea? Minä autan sinua!"


Adaira innostui vähän liikaa, kun pojan kasvot tulivat näkyviin. Niimpä siirsin tytön tässä vaiheessa hiukan sivummalle ja jatkoin availua itsekseni.Aitoustodistus ja stringausohjeet. Nämä tulevat tarpeeseen!Ja sieltä se poika löytyi! 


Boriksella on mielestäni ihanat ja persoonalliset kasvot. Nuo huulet ovat mahtavat. En malttaisi odottaa, että pääsen tekemään sille faceupin!

Nuken mukana tuli ruskeat silmät. Silmät ovat mielestäni kauniit ja juuri oikean sävyiset, koska olin miettinyt ruskeiden silmien tilaamista pojalle. Tilasin aiemmin leekeltä myös violetit silmät, joten on vähän varaa vaihdella.SivuprofiiliKropassa on kauniita yksityiskohtia. Kädessä näkyy hieman suonia ja jänteitä, mikä antaa niille ihanan herkän piirteen. Lisäksi nuken yläkroppa ja kylkiluut on toteutettu kauniisti.


Ja vielä kuvat koko nukesta edestä ja takaa. Tämä tapaus on vielä niin hämmentynyt, ettei tajunnut edes ujostella. Käsikin eksyi vain reflekseinomaisesti peittämään arimman paikan.

Mutta olen kovin ihastunut tähän nukkeen ja sen kroppaan. Juuri sellainen kuin haaveilinkin! Halusin nimittäin Adairan rinnalle msd poikanuken, joka olisi tarpeeksi pitkä ja miehekäs. Pitkän harkinnan ja vertailun jälkeen päädyin sitten Iplehousen nukkeihin ja niistä Borikseen. 

Pitää vielä kehitellä pojulle jokin nimi. Tällä hetkellä paras idea on Edvin. Se sopisi hyvin Adairan kanssa. Pitää katsoa pystynkö kutsumaan sitä sillä nimellä, vai keksinkö vielä paremman.Ja niin he tapasivat. ^^

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon uudesta palleroisesta :). Ihanat nuo tytysi asennot <3 Selvästikkin odottanut tapaavaksi tämän jätkän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä jätkää on kyllä odotettu kovasti, sekä minun että tytyn puolesta! :D

   Poista
 2. Aaawwwhhh ihanaa, että Adaira sai poikaystävän!! (> 3<) ~ <3
  Ja onnittelut uudesta nukesta ja myöhäiset synttärionnittelut myöskin!! Mikään ei oo parempaa kun hemmotella itteään uudella nukella! Huhu! ^w^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! <3 Pitää sitä toisinaan itseään vähän hemmotella. Adairasta nyt puhumattakaan... Ja ihanaa, että pääsee nyt värkkäämään kahden nuken kanssa! Saa kuvauksiinkin vähän säpinää. :D

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)