17. joulukuuta 2014

Chloe sai meikin

Sain viimeinkin gradun palautettua, joten palkitsin itseäni palaamalla harrastuksien pariin. Siksi blogini on ollut hiljaisempi pari kuukautta. Ostin minifee Chloen valmistujaislahjaksi itselleni jo jokin aika sitten (tilaus tapahtui keväällä, mutta nukke saapui vasta syksyllä). Nukke joutui odottelemaan laatikossa, kunnes sain kaikki opiskeluhommat pois alta. Täytyy sanoa, että olen ylpeä itsehillinnästäni!

Aloitin nukkepuuhat tekemällä Chloelle meikin. Lienee sanomattakin selvää, että olin odottanut kovasti tämän meikkaamista!Tein meikin kahteen kertaan, koska en ollut tyytyväinen ensimmäiseen versioon. Ja tällainen siitä sitten tuli!

Tässä kuvassa ripset ovat vielä laittamatta. Käytin meikissä myös mikroglitteriä/glitterpölyä, mutta se ei oikein halua näkyä kuvissa. Ripsien kanssa. Räpsyttimet ovat ehkä hiukan liiankin pitkät, mutta en malttanut lyhentää niitä.Tilasin nukelle silmät Etsyn kautta. Silmät ovat Candy Kitteniltä ja ne on käsintehty. Mielestäni nämä ovat ihanat! Niissä on paljon eri sävyjä ja ne hohtavat kauniisti. Lisäksi silmät oli pakattu huolella ja sievästi.

Ajattelin silmiä alunperin Adairalle, mutta en malttanut vaihtaa pois nuken omia, sinisiä silmiä, koska ne sopivat niin hyvin.Chloe valmiina! Pitäisi vielä keksiä nukelle "oikea" nimi.

Nappasin nukesta samalla kunnon kuvasarjan, jonka julkaisen eri postauksessa.Tämä on toinen tekemäni face up bjd -nukelle. Olen siihen tyytyväisempi, kuin ensimmäiseen, jonka tein Edvinille. Tein tällä kertaa huulet hiukan eri tavalla, mikä tuntui toimivan paljon paremmin. Onhan tässäkin parantamisen varaa, mutta en näe ainakaan heti tarvetta lähteä korjailemaan.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut gradun valmistumisesta (ja valmistumisesta ylipäätänsä!)!! >w<)/ Mikäs sen parempi tapa palkita itseään rankan urakan jälkeen kun uusi nuketus!! <3 Ja toi face-up on todella onnistunut!! Tykkään erityisesti kulmakarvoista, ne tuo jotenkin niin kivan ilmeen tytsylle. Oot selvästi lahjakkuus tossa kustomoinnissa! ^w^

  VastaaPoista
 2. Tytöstähän tuli todella nätti! Onnistunut meikkaus. Samalla katselin miten kauniit kynnet sinulla on :) Onnea valmistumisesta!

  VastaaPoista
 3. Erittäin söpön meikin sait loihdittua Chloellesi! Toivottavasti itsekin pääsee kohta laittamaan omat nuket meikkiin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja kiitos! Oli kyllä ihanaa päästä gradun jäljiltä takaisin nukkeilun pariin. :)

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)