19. joulukuuta 2015

Jotakin vanhaa ja jotakin uutta

On aina mahtavaa, kun iso kasa paketteja päättää kotiutua kerralla! Sain samana päivänä kovasti odotetun boksin ja kaksi kirjettä. Laatikko on oikeastaan joululahja itselleni ja onnistuin tuhlaamaan siihen siihen kaikki saamani veronpalautukset (no, ei niitä kovin paljoa tullut) sekä vähän päälle.



Aloitetaan päältä. Eli ostin toiselta harrastajalta parit uudet kengät. Nuo ihanat saappaat ovat Dollheartin. Saappaat ovat hiukan isommat, kuin mitä odotin, mutta menevät onneksi osalle nukeistani. Punaiset korkkarit taas osuivat ihan nappiin ja saapuivat sopivasti ennen joulua!



Toisesta kuoresta paljastui osuuteni Lutsin kimppatilauksesta. Eli kahdet ripset ja yksi turkoosi peruukki. Peruukista uuden omistajansa kera kuullaan lisää seuraavassa postauksessa...



Ja sitten isomman lootan kimppuun! Täytteiden alta löytyi aitoustodistus ja jännittävän vihreä möhkäle.






Ei se onneksi ollutkaan vihreä! Eli tässä on melkein uusi Fairylandin minifee a-line kroppa. Ostin sen netin kautta toiselta harrastajalta. Kropalla on ikää alle vuosi, joten se on vielä uuden veroisessa kunnossa.



Näin Irida sai viimeinkin oman kropan, eikä sen enää tarvitse pyöriä irtopäänä nukkelaatikon pohjalla. Lopuksi siis vähän kuvia neidistä.




4 kommenttia:

  1. Todella söpö peruukki♥ Irida on todella kaunis, onnea neidille uudesta kropasta!


    -Pussiahma-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä mahtavaa saada viimein kroppa neidille. ^^

      Poista
  2. Ihana peruukki O.O

    Kyllä neiti kroppansa ansaitsi! Nätti tyttö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peruukki on kyllä kiva! Ja Irida kiittää kehuista. :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)