30. maaliskuuta 2016

Uusi poika

Ostin jokin aika sitten minifee Yder Elf -pään. Viimein löysin sille kropan. Koska pelkästä päästä oli tylsää laittaa "box opening" -kuvia, niin tässä muutama kuvanen kropan kotiutumisesta ja lopuksi itse nukesta.

Sifre pääsi tällä kertaa apuriksi.

Poitsu sai kropakseen lihaksikkaan minifee A-line poikakropan, jonka ostin toiselta harrastajalta. Ja hauska sattuma, että tämäkin saapui minulle Canadasta!

Sensuroin kuvan hienovaraisesti jälkikäteen. Höm.Kroppaa odotellessa ehdin haalia pojulle parit silmät ja hupparin. Ruskeat silmät ovat ED:n uretaanit, jotka sain ilahduttavan hyvään hintaan käytettynä. 

Neulekuvan loput neuleet ovat tytöille, mutta mallasin ne samaan kuvaan. Sinertävä neuletakki ja villasukat ovat toisen harrastajan tekemät. Ja viimein varsinaisia kuvia uudesta pojasta. Tuo ruskea peruukki istui pojalle niin hyvin, että se saa pitää sitä toistaiseksi. 

4 kommenttia:

 1. Oi mikä komistus :3 toi vika kuva on ihana~~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on kyllä ihana poitsu! :3

   Poista
 2. Ompas komea poika! Yder ovat kyllä ihania, itselläni on myös tuo Minifee jonka ostin ihan täydentämään suippokorvaisten kokoelmaani, minulla on myös Delf Yder elf ja Yder elf vampire. :D Odotan innolla millaisen meikin tämä poika saa. ^^ Onnittelut vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli erittäin odotettu poika. Olen vieläkin ihan fiiliksissä sen löytymisestä.

   Yderit ovat aivan ihania! <3 Sinulla on niitä vielä koko sarja, vau! :D

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)