17. helmikuuta 2017

WD Priscilla Armor

Tilasin Withdollilta kimppatilauksena Priscilla Dark Knight:n armorin. Toinen harrastaja tilasi siis nuken ja minä nuken hartsiosat. Olen haaveillut kyseisiä hartsiosia omille nukeilleni ja nyt oli mainio tilaisuus saada ne. Koska kyseessä on limited -julkaisu, niin minulla kävi hyvä tuuri.

Hartsiosat olivat kokonaan mustaa hartsia, enkä muistanut ottaa niistä kuvaa ennen maalaamista. Joten tässä on kuvia vain valmiista hartsiosista. Maalasin osat Citadelin hopeisella maalilla.

Nämä osat tulevat Aelialle, eli Withdollin Elf Hunter Emmalleni.Koko setti. Näissä osissa on kauniita yksityiskohtia!Lantiosuojat, kilpi sekä olkasuojat. Olen erityisen tyytyväinen tuohon kilpeen, koska sain siihen onnistumaan taisaisesti erilaisia hopean sävyjä ohentamalla maalia veteen.
Miekka ja kilpi sekä vielä lähikuva miekan kahvasta, koska se on niin yksityiskohtainen. Tein miekan juureen vähän tuommoista liukuväriefektiä, koska miekan pinta muuttuu siinä karkeammaksi.Jalkaosat. Nuo korot ovat upeat! Ja voin vain kuvitella miten "kätevät" ne ovat taistelussa, tosin tarpeeksi terävää korkoa voinee käyttää aseena...Sovittelen osia jo hiukan Aelialle, mutta hänen nykyinen asunsa ei oikein toimi setin kanssa. Joten täytyy ommella tytölle vielä uudet vaatteet, jotta saan armorin käyttöön.

2 kommenttia:

Piristä minua kommentilla! :)