28. elokuuta 2011

Princess Starburstin kunnostus

Princess Starburst (Euroopassa nimellä Princess Amber) kuuluu Princess Ponies -sarjaan. Poni on vuodelta 1987, eli jo yhtä vanha kuin minäkin. Sarjan prinsessaponeilla on tinseliä tukassa ja symbolina kohokuvio, jossa timantteja.

Huusin Princess Starburstin Ebaysta hurjaan yhden euron hintaan. Ressukka oli kovin elämää nähnyt. Prinsessan toisesta "symbolista" on yhden tähden sakara hieman kärsinyt. Ponin toisessa korvassa on hampaanjäljet ja etutukkaa saksittu. Lisäksi poni oli hyvin likainen ja takkuinen.


Aloitin kunnostuksen ponin kylvettämisellä. Tahrat katosivat taikasienellä. Ponin karvat olivat todella tahmeat ja sain pestä ne pari kertaa, ennen kuin tahmeus lähti. Koska harja ja häntä olivat yhtä takkua, ne myös vaativat jonkin verran hoitoainetta. Kuvassa poni odottelee hoitoaineen vaikuttamista wingerin kanssa. (Tuosta Wingeristä kuulette lisää seuraavassa postauksessa.)


Harja suoristui suhteellisen hyvin suoristajalla. Ponin otsatukka oli nyrhitty pois, joten roottasin uuden. Karvan sain baitti Lemon Dropilta. Käytin karvan laitossa samaa menetelmää, kuin Baby Stripesin kanssa. Tällä kertaa homma tosin oli paljon haasteellisempaa, sillä tämän ponin muovi oli kovempaa. Neulakin katkesi kesken operaation...


Lopulta Starburst alkoi taas muistuttaa prinsessaa. Nätti poni tästäkin tuli, vaikka aluksi olinkin vähän huolissani siitä, miten neidon saisi pelastettua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)