26. elokuuta 2011

Little Tabby & Little Giggles

Lapsuudestani säilynyt, yksinäinen Teeny Tiny Ponies varsa sai lopultakin seuraa samasta sarjasta. Ebayn kautta postiluukkuuni tiensä löysivät Little Tabby ja Little Giggles.

Little Tabby oli tullessaan melko likainen ja hyvin takkuinen. Ponin karvat olivat puoleen väliin asti pelkkää takkua ja siitä ylöspäin toisenlaista takkua. Kuvasta ei edes näy miten hurjassa kunnossa pikkuinen poni oli.

Maksoin tästä ponista muistaakseni 3-4 euroa. Parempikuntoinen (sileä harja) olisi maksanut 6-7 euroa ja opiskelijan piheys iski päälle. Kun sain ponin käsiini, mietin pari kertaa teinkö sittenkään kovin fiksua ratkaisua.


Sinnikkäällä suoristamisella Tabbyn karvat kuitenkin oikenivat oikein nätisti. Suoristuessaan karvat myös kihartuivat kauniisti, eikä poni tarvinnut sen kummempaa kampausta.


Pesun ja suoristuksen jälkeen näyttää tältä. Oli se halvempi poni tällä kertaa ihan toimiva ratkaisu (onneksi!). Kaunis pikkuinen Little Tabbystä tuli.




Little Giggles oli hieman paremmassa kunnossa, mutta silti hyvin takkuinen. Tullessaan ponilla oli kärsineet kiharat. Liekö alkuperäiset?


Tälle ponille riitti pelkkä pesu ja kampaus. Kampauksen jälkeen pyöräytin karvat sormen ympärille ja sain siistit kiharat ilman sen kummempia taikatemppuja. Harvoin kunnostuksesta selviää näin helpolla!




Lopuksi vielä onnellinen Little Honey Pie uusien ystäviensä kanssa. Neljän ponin Teeny Tiny Ponies -sarjasta uupuu enää yksi pikkuinen. Mielestäni nämä vauvelit ovat todella suloisia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)