23. marraskuuta 2011

Little Whiskers

Little Whiskers on vuodelta 1989. Pikkuinen kuuluu Teeny Tiny Ponies -sarjaan ja onkin viimeinen poni, joka minulta kyseisestä sarjasta puuttui.

Little Whiskers oli melko nuhjaisessa kunnossa tullessaan. Karvat olivat kiharalla, mutta armottaman takussa. Lisäksi ponin mahassa oli outoja, tahmeita tarranjälkiä, joita sai hangata tosissaan pois. Yök.Little Whiskersin harja on haalistuvaa pinkkiä. Minun version harja on haalistunut valkoiseksi. En olisi arvannut sen olleen alunperin pinkki, jos en olisi tarkistanut ponin tietoja netistä. Nooh, hyvin tuo valkoinen kuitenkin sopii sille.

Kunnon pesun ja kampauksen jälkeen, pikkuponi on oikein sievä. Harjaa sai käsitellä suoristimella ja mehupillit auttoivat kiharruksessa.
Vielä pari kuvaa koko sarjasta. On ne vain söpöjä!


5 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia!!! Omat Tiiny Tinyni harjat ovat niin karheat, ettei niitä voi enää edes kammata kun murenevat käteen :( Ihanaa nähdä noin sileitä ja kiiltäviä kiharoita!

  VastaaPoista
 2. Huijaako kuva vai onko pikku Whiskersisi valkoinen? Se on tainnut seikkailla auringossa enemmänkin. Omani on vaalean lila ja tuo näyttää ihan joltain Whiskersin talviversiolta :)

  Ihana tuo kuva, jossa koko lauma mahtuu kämmenelle!


  -katti-

  VastaaPoista
 3. Toukkero: Little Honey Pielle on rootattu uudet karvat. Noilla muilla taas on alkuperäiset. Ovat kyllä säilyneet ihanina! Tosin ennen suoristusrautaa, kaikki olivat melko takkuisia. Minusta tuntuu, että tuon sarjan ponien karvat ovat erityisen takkuuntuvaa sorttia. Honey Pie on säilynyt lapsuudestani ja muistan, että sen harja meni tosi äkkiä piloille.

  -katti-: Whiskersini on valkoinen. Tarkistin netistä (myrskyttären sivuilta ja my little wikistä), että ponin kropan väri olisi valkoinen. Ehkä meillä on eri variaatiot? Jännää! Little Giggles on tuosta porukasta vaaleanvioletti, mutta sillä on turkoosit karvat. :)

  VastaaPoista
 4. Ääääk, voi ei miten söpö tuo Little Whiskers on! <3___<3 Miksi minä en ole ennen tajunnut näiden pikkuisten hienoutta! Ihanat kiharat olet myös laittanut Whiskersille! :)

  VastaaPoista
 5. Piti oikein tutkailla Googlen kuvahaussa, että olenko alkanut sekoilla ja ovatko Giggles, Honeypie ja Whiskers morfautuneet päässäni yhdeksi poniksi :D
  En pääse tarkistamaan poniani ennen joulua, mutta voisin vaikka vannoa, ettei sen väri ole valkoinen, vaan taittaa aavistuksen lilaan.
  Vika saattaa kyllä olla katsojan silmässä... mutta ei oma Whiskersini ole esim. Majestyn värinen, ja pikkutyyppi on ihan mintti.


  -katti-

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)