12. lokakuuta 2011

Keltaisia siivekkäitä ja sähläystä harjan hoidossa

Dancing Butterflies ja Baby Bouncy tulivat lauman jatkoksi jokin aika sitten. Dancing Butterfliesia himoitsin aika kauan, ennen kuin sopivan kuntoinen osui kohdalle.

Dancing Butterflies on vuodelta 1987 ja kuuluu blogini nimikkosarjaan, eli Twice as Fancy -poneihin. Laitoin ponille mehupillien avulla uuden kampauksen (jonka tietenkin viimeistelin kuumalla vedellä) ja kuvittelin loihtivani kauniitkin kutrit. Vaan kuinkas kävikään! Afroponi tulee saamaan uuden kampauksen kunhan jaksan setviä tuon pehkon. Ja hännän "kiharasta" en kehtaa edes mainita mitään...

Joka tapauksessa poni on loistavassa kunnossa ja juuri niin ihana, kuin mitä kuvittelinkin! Vaikka harja näyttää nyt lyhyeltä, niin sitä ei ole leikattu, se johtuu noista kiharoista. Kuvassa kiharat ovat onneksi jo hiukan laskeutuneet.
Baby Bouncy myös vuodelta 1987. Pikkuinen kuuluu Baby Ponies with First Tooth -sarjaan. Ponilla on siis pieni etuhammas.


Kröhöm, tämänkin  kohdalla onnistuin aiheuttamaan pientä tuhoa harjan hoidon aikana. Ennen kuuman veden laittoa kiinnitin harjan oikeaan asentoon silkkinauhalla. Ja silkkinauha tietenkin meni vuotamaan väriä! Värjäymä näkyy hyvin alla olevassa kuvassa. Onneksi tuo lähtee taikasienellä.


Yleensä karvojen kunnostukset ja puunaukset sujuvat ongelmitta, mutta vaihteeksi näin. Pian tämän episodin jälkeen kävin ostamassa hiuksiin tarkoitettuja kiharruspatukoita. Patukat ovat toimineet hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)