9. helmikuuta 2013

Skelita

Scaris -nukeista odotin kaikkein eniten Skelitaa. Skelita on niin ihanan erilainen ja hirviömäinen muihin nukkeihin verrattuna. Mielenkiintoista Skelitassa on myös se, että lapsena pelkäsin luurankoja ja kalloja. Nyt Skelita vain ihastuttaa! Voin kyllä kuvitella pienten lasten saavan vähän vilun väreitä neidon luisista raajoista, vartalosta nyt puhumattakaan.Löysin Skelitan paikallisesta Prismasta. Scaris nuket ovat valloittaneet marketit, jopa täällä hyisessä pohjolassa! Skelitan mukana tuli matkalaukku, teline, harja ja... päiväkirja! Odotin lehtisen olevan jonkinlainen matkapäiväkirja, (kuten ilmeisesti muilla Scaris -nukeilla). Mutta siinä olikin päiväkirjamaisesti Skelitan tiedot ja yhden päivän merkinnät.

Etukannessa on kuva Skelitan perheestä. Kirjassa hän kertookin perheen tärkeydestä. Takakannessa taas on ihana piirroskuva Skelitasta.Itse nukke on mielestäni kaunis. Tosin aluksi ihmettelin miksi pääkallossa on nenä, eikä kuoppa, mutta ehkä aidompi kallo olisi näyttänyt liian pelottavalta. Skelitan vaatteet ovat kivan värikkäät, mutta silti tyylikkäät.Skelitan kengät. Ihan kivat ja sopii nukelle. Näistä ei ole kummoisempaa sanomista.


Ja kuvaa hiukan vartalosta. Tässä näkyy miten hienosti luuranko on toteutettu!


Skelita pääsi heti kirjahyllyn lasivitriiniä koristamaan. Tätä nukkea oli muuten tosi kiva kuvata! Kaikki kuvat näyttivät hyvältä, eikä tarvinnut edes asetella paljoa.


2 kommenttia:

 1. Oi ihanuuutta ! En malta saada omaani kuvatuksi... <3

  Kroppa yllätti itsenikin, siihen on todella panostettu. Mun ei henk.koht. pitänyt enää monstereita hankkia, mutta tämä tapaus vei yksinkertaisesti sydämen.

  Olen suht uusi lukia ja löysinkin blogisi Nukkenurkkafoorumin kautta. Oma blogini elää hieman hiljaisempaa aikaa tällä hetkellä. Ehkä sitä uutta intoa löytyy hiljakseen päivien pidentyessä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin piti pitää vähän taukoa uusista nukeista, mutta eihän tätä voinut vastustaa! Etenkin, kun näki kuvia tuosta kropasta. :) Skelita on kyllä tosi ihana.

   Tervetuloa lukijaksi! Olen huomannut, että yleensä keväällä innostuu postailemaan hiukan enemmän. Jännä miten paljon kaamos vaikuttaa aktiivisuuteen, siis ihan joka asiassa.

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)