29. tammikuuta 2013

Picture Day Cleo

Viime postauksessa harmittelin, kun postipaketista löytyi ainoastaan tehdasvikaisia nukkeja ja poni. Sain palautettua ostokset, mutta päätin kuitenkin pitää Picture Day Cleon. Cleon vinoutuneet silmämaalit eivät härinneet niin paljoa, että olisin malttanut luopua siitä. Tässä tämä nyt sitten on.


Tällä Cleolla on mielestäni hieman pörröisemmät hiukset, kuin muilla versioilla. Eivät meinanneet millään asettua valokuviin. Nukella on turkoosia väriä hiusten alapuolella ja hieman kultaista tinseliä päällä. Tuo turkoosi on ihanan raikas ja keventää kivasti tummaa tukkaa. Pidän myös kovasti nuken sinisistä huulista.Cleolla on sinertävä tunika, kultainen vyö ja kultamustat legginsit. Erikoista tässä nukessa on se, ettei Cleolla ole varsinaisia käärinliinoja, kuten muilla versioilla. Muumiomaisuus on ujutettu vaatteiden printteihin.


Kengät ovat ihanat! Mielestäni yhdet hienoimmista. Tosin Ghouls Rule Cleon kengät kilpailevat näiden rinnalla ykkös paikasta...


Cleon pakkauksen takakannen kuvitusta. Deucen kohdalle on tosi söpösti piirretty sydämiä, samoin hyvälle ystävälle Ghoulialle. Toralei taas on saanut sarvet, viikset ja pukinparran.


Cleon mukana tuli myös "vuosikirja", jossa on teemaan sopien mm. luokkakuva ja eri hahmojen allekirjoituksia. Lisäksi kirjan välissä oli tarrakuvia hahmoista.


Kokonaisuudessaan kaunis nukke.


English:

I bought Picture Day Cleo from online shop. She has little wonky eyes but it is not too noticeable, I think. So I kept her. Anyway PD Cleo is a lovely doll! She has some turquoise on her hair and blue lipstick. And I think that she looks quite fresh. I am only wondering where are her bandages? Thought she has some mummy like print on her clothes... 

2 kommenttia:

  1. No eihän tuo Cleo niin pahalta näytä, kuin siinä paketti kuvassa. :-) Onneksi sait palautettua ne "vialliset" tuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei! Kyllä siihen äkkiä silmä tottuu. :D Joo, sain onneksi palautettua ja pahoittelivat vielä kaupan puolelta tapahtunutta. :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)