11. maaliskuuta 2013

Chief ja matkakuume

Ponilaumaan saapui jonkin aika sitten varsin komea lisäys. Big Brother -ponies sarjan Chief on vuodelta 1987. Poni on loistavassa kunnossa ja alkuperäinen palomieskypärä tuli mukana. Kerrankin sai laittaa ponin suoraan paketista hyllyyn. Ostin Chiefin siis toiselta keräilijältä.

Hieman kuvaherkuttelua komistuksesta:
Viime aikoina on tullut tehtyä muutamia hankintoja sekä poni että nukkerintamalla. Kiireistä johtuen en kuitenkaan ole vielä ehtinyt kuvailla kaikkia uutuuksia. Onneksi nyt vähän hellittää, niin pystyy taas paneutumaan blogimaailmaan.

Lähden tiistaina viikoksi Egyptiin ja sen kunniaksi vielä kuva kaikista Cleoistani. Joukossa on myös yksi uusi neitonen, jonka esittelyn julkaisen lähipäivinä (automaatilla). Odotan Egyptin lomaa hulluna, vaikka se söikin kaikki säästöni ja rahani tältä kuulta! Kovasti tekisi myös mieli pakata yksi Cleo mukaan ja kuvata "kotimaassaan". Matkaseura saattaisi tosin pitää hieman kajahtaneena, mutta väliäkös sillä.


Laskeskelin muuten juuri, että minulla on Cleosta neljä eri versiota ja muista nukeista 1-3 versiota. Taitaa olla suosikkihahmoni.


English:

My ponycollection has a new member! Big Brother Ponies Chief is in great condition and has his original fireman hat. So handsome!

Next tuesday I am going for a vocation in Egypt. It is gonna be great! So I am posting a pick of all my Cleos.

4 kommenttia:

 1. Komea Chief ja kaunis Cleo-jengi! Nuo poikaponien hatut ovat tosi kivoja, harmi vain sitä kovaa hintaluokkaa. Itsekin tykkään muuten Cleosta paljon ja hän taitaa olla myös minun suosikkini heti Draculauran jälkeen :) Oma MH-porukkani on aika pieni ja kuudesta nukesta kolme on Draculauroja.

  Ja ihanaa matkaa sinulle! Kyllähän mukaan aina pieni salamatkustajanukkekin mahtuu ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! On kyllä ihanaa päästä vähän lomailemaan. :)

  Suosikkihahmoja noista kyllä tosiaan kertyy eniten. Minulla tuo nukkeporukka alkaa olla jo vähän turhankin iso... ainakin jos mieheltä kysyy. :D

  Kokoelmani on kolmesta isoveliponista vain yhdellä hattu. Hintaluokka noissa tosiaankin on kova, mutta koska en ollut hankkinut uusia aikoihin, niin malttoi pistää kerralla vähän enemmän yhteen. Saipa sangen suuri tammalauma vihdoin neljännen orinsa! ;)

  VastaaPoista
 3. ihania Gleoja:3

  http://lapasenmonsterit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cleot ovat samaa mieltä ja myöntävät kuorossa olevansa ihania! ;)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)