25. maaliskuuta 2013

Scaris Deuce

Selvisin Egyptistä kotiin. Oli kyllä ihanaa paeta arkea hetkeksi auringon ja helteen keskelle. Yleensä kaikki reissut tulee vain juostua paikasta toiseen, jotta ehtii nähdä mahdollisimman paljon. Nyt tuli kerrankin vain nautiskelua ja maattua auringossa. Ihanan kiireetöntä aikaa! Etenkin kun opiskeluhommat ja työ puskevat päälle heti kotiin palattua.


Ja sitten blogin aiheisiin. Ostin viime kuussa Scaris Deucen. Olin miettinyt jo aiemmin Deucen hankkimista ja eri versiosta Scaris kiinnosti eniten. Lisäksi se oli helpoin hankkia, kun löytyi ihan lähi marketista. Ajattelin vaihteeksi säilyttää nuken paketissaan. Deucet alkavat olla maailmalla niin kysyttyjä, että ehkä tuon keräilyarvo säilyy siten parhaiten.


Lähikuvia. Deucella on kivat lasit, joista silmät näkyvät läpi. Lisäksi pojan asuun kuuluu laukku, hihaton huppari ja shortsit. Aika perinteisen turistimainen asu... Erityistä tässä Deucessa on nivelletyt ranteet, joita vanhemmilla versiolla ei ole.Cleo oli miekkosesta kovin mielissään ja koitti käydä lääppimässä tätä jo paketin läpi. Kovasti houkuttaisi kyllä avata paketti ja kuvata pariskuntaa yhdessä.English:

I survived home from Egypt! The trip was great and so relaxing. 

Last month I bought Scaris Deuce. I think that he is quite cute. Unlike other dolls I desided to keep him on stock.

2 kommenttia:

  1. ihan kiva nukke c:

    http://lapasenmonsterit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mä oon rakastunu tohon herraan.
    Oon tässä miettinykki et hommaanko ton itelleni.

    VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)