14. toukokuuta 2013

Kolme kertaa Frankie!

Minulle on kertynyt Frankieta peräti kolme kappaletta. Ostin Roller Maze Frankien viime syksynä, kun nuket olivat roimassa alennuksessa. Suunnittelin tekeväni nukesta customin, joten se jäi esittelemättä. Ja samalla myös avaamatta. Nyt en enää malta poistaa nukkea paketistaan, joten se saa pysyä kokoelman jatkona noin.


Minusta tämä on tosi kiva ja raikas versio Frankiesta. Nukella on nätti kampaus ja sopivan mittaiset hiukset. Vihreä huulipuna on mukavan sähäkkä. Lisäksi tykkään Frankien mekosta, joka on mielestäni hienoin Roller Maze nukkejen asuista.


Kaikki Frankieni:
Black & White Skull Shores, Roller Maze ja Sweet 1600.

Joskus mietin, etten hankkisi tuplia, eli useampaa versiota samasta hahmosta. Nämä Frankiet ovat kaikki kuitenkin niin erilaisia, etten malttanut olla hankkimatta. Tykkään jokaisesta, mutta suosikkini on Sweet 1600 Frankie.English:

I bought Roller Maze Frankie last autumn when RM dolls were on sale. I was going to make her a custom doll but I had no time. Now I want to keep her on stock. 

I have three versions of Frankie! I like them all because they are so different. But still my favourite one is Sweet 1600 Frankie. 

1 kommentti:

  1. Sweet 1600 Frankie on kyllä todella upea! Ihana kimalteleva kampaus, meikki ja toi mekko on parhautta<3 Jostain syystä itselläni ei kuitenkaan ole tullut hankittua tätä, ehkä tilanne olisi toinen jos uusia monstereita ei tulisi niin usein.. :p

    VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)