2. heinäkuuta 2013

Ponipuvun taustakortti ja kiiltokuvia

Vietän kesälomaa vanhempieni luona. Kolutessani huoneeni kaappeja ja laatikoita, löysin aarteen: lapsuudesta säilyneen ponipuvun taustakortin ja ponikiiltokuvia! Taustakortti on G1 -ponien ja kiiltokuvat taas G3 -sarjaa.

Taustakortin takakannessa näkyy kaikki sarjan asut. Meillä oli nuo kaikki. Tai on edelleenkin, mutta osa tavaroista on vuosien myötä kadonnut. Tuo uniasu oli minun ja nuo muut isosiskojeni. Erityisesti harmittaa, että prinsessapuvun kruunu on kadonnut, se oli muistaakseni tosi nätti.


Tämä takakortti kuuluu rullaluisteluasuun. Jopa hintalappu on yhä tallella. Setti on kustantanut kokonaiset 10 markkaa.


Kiiltokuvat ovat hieman uudempia. Olen luultavasti saanut ne joskus siskolta lahjaksi ja haudannut sitten laatikkoon. Mikä onni, sillä paketti on yhä avaamaton!


Kuvasin kauneimmat kiiltokuvat yksittäin. Nämä ovat kyllä tosi suloisia! Ja mikä parasta, niissä on myös glitteriä!Muovi pikkuisen kiiltää, kun en malttanut avata pakettia kuvauksen takia. Kiiltokuvat raahaan ponikokoelmani jatkoksi, mutta en vielä tiedä mitä teen tuon taustakortin kanssa. Pois ei malta heittää, mutta eipä sille juuri käyttöäkään ole, vaikka soma onkin.


English:

I am visiting my parents and spending my summer holiday here. I found some treasures: a part of a package of an old ponywear on some glittery pics. Lovely!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)