15. marraskuuta 2013

Abbey ja Heath

Ostin lopultakin kauan haaveilemani Home-ick Abbey & Heath -pakkauksen! Päätin jo promokuvan nähdessäni, että tämä on saatava. Näitä poikamonstereita kun muutenkin julkaistaan suhteellisen vähän. 


Olisin ostanut tämän jo aikaisemmin, mutta hinta kirpaisi opiskelijaa. Niimpä odottelin, että sarja rantautuu eri kauppoihin, jotta pääsin vertailemaan hintoja. Tänään hyödynsin S-päivien tarjouksia ja maksoin tuosta lopulta noin 42 euroa.


Abbey ja Heath ovat valmistautuneet Kotituhoustuntiin. Pakkaukseen kuuluu nukkejen lisäksi ruokatarvikkeita, päiväkirja, nukketelineet ja harja. Päiväkirjan merkinnöistä varmistuu, että kyseessä on tosiaankin kotituhoustunti eikä kotitaloustunti!Abbeyllä on mekkonsa päällä pieni essu. Pidän kovasti tämän Abbey värikkäistä hiuksista. Tuo sivuotsis sopii nukelle hyvin.
En vain pääse yli siitä, että Abbeyn kengistä tulee mieleen homeinen ruoka! Nuo turkoosit köntit, kun näyttävät ihan homeelta... :D Muuten kengät ovat kyllä nätit ja kivat.Heathilla on essu ja patakinnas normaalien vaatteidensa lisäksi. Heathin liekkikuvioisesta takista ja t-paidasta tulee mieleen sellainen High Schoolin kovispoika.

Heathin hiukset ovat muovia. Olisin toivonut, että nukella olisi mielummin tuohon malliin läntätyt oikeat hiukset. Mutta ihan hyvät nuokin ovat. Tulee vähän mieleen 80- ja 90-luvun Ken -nuket, joilla oli siihen aikaan aina muoviset hiukset. Joskus maali sitten kului hiuksista ja miesbarbilla oli jännä, kalju kuhmu päässään!


Pidän Heathin epäsymmetrisistä kulmista. Nukella on niiden ansiosta hauskan persoonallinen ilme.


Heathin kengät. Malli näyttää samalta kuin Scaris Deucella.


Patakintaan alla odotti yllätys; Heathin kädessä on mustia tahroja. Liekö raukka polttanut itsensä? Onko se edes mahdollista?


Myös nuken takaraivossa oli yllätys, sillä tukassa oli lommo/naarmu. Onneksi tuo on takana, ettei ainakaan hyllyssä pahasti näy.


Ps. Kasasin blogille pienen monsteri ja poni aiheisen joulukalenterin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)