27. syyskuuta 2013

Catty, oi Catty!

Ostin pitkästä aikaa uuden nuken! Tarkoitus ei ollut edes hankkia Catty Noiria, mutta en voinut vastustaa vilkaista nukkehyllyä Anttilassa. Ja hylly oli täynnä Cattyja! Ja loput varmaan jo arvaattekin. Vietin taas mukavan tovin nukkejen naamoja vertaillen, kun kerran oli varaa mistä valita.


Catty Noir on ihmiskissan tytär. Monster High -maailmassa tyttö on suosittu laulaja, joka päiväkirjansa mukaan on siirtymässä artistin uralta Monster High -kouluun opiskelemaan. 


Minusta Catty on aivan ihana nukke! Pidän erityisesti pinkeistä hiuksista, jotka ovat todella pitkät ja pehmeät. Kokonaisuutena nukke on kaunis. Pinkki, musta ja hopea näyttävät upealta yhdessä.

Cattylla on päällään kimaltava esiintymisasu, joka on minusta aika prinsessamainen. Päiväkirjan mukaan Catty on hyvin taikauskoinen ja onnen teema toistuu nuken aiheesta aina kenkiin asti, jotka kuvaavat kaiketi särkynyttä peiliä. Mekossa on ylhäällä numero 13.


Kengät aukeavat uudella tavalla. Toinen kenkä aukesi heti, kun otin nukkea pakkauksesta, eikä enää pysy kiinni yhtä hyvin kuin toinen. Kismittää hiukan. Positiivista tässä on kuitenkin se, että kengät saa helposti nuken jalkaan ja pois.


Cattyn mukana tuli uudenlainen nukketeline. Nuken kroppa lepää telineen päällä.


Vertailua vanhaan. Pidän noista uusista telineistä enemmän kuin vanhoista. Erityisesti siksi, että ne vievät vähemmän tilaa laatikossa! Ja toiseksi on mukava, että teline jää enemmän piiloon, eikä ruttaa vaatteita.


Cattyllä on kauniit kasvot, joissa meikkiä riittää! Hopeinen luomiväri kimaltelee kivasti.Shortly in English:

I bought Catty Noir! Catty is werecat. She is really pretty. I like her princess like dress ja pink hair. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)