10. helmikuuta 2014

Basic Draculaura

Harmittelin, kun en jostain syystä tullut hankkineeksi kaikkia uusintapainoksia basic nukeista, kun ne tulivat kauppoihin. En keräillyt nukkeja vielä ensimmäisen aallon aikoihin, joten uusintapainokset olivat iloinen yllätys (johon en siis kuitenkaan tarttunut...).

Alennusmyyntien onnetar oli kuitenkin armollisen suosiollinen ja löysin basic Draculauran varsin käypään hintaan. Jee!Minulla on jonkinlainen viha-rakkaussuhde tähän nukkeen. Siksi en hankkinut sitä aiemmin. En pidä Draculauroista joiden hampaat näkyvät myös edestä, jolloin valkoinen osio muodostaa eräänlaisen kaaren huulten väliin. Tällä nukella piirre on erittäin selvä. Lisäksi Draculauran vaatteissa ja kengissä on jotain mistä en pidä. Paidake on nätti, muta pitsikaulus vähän liikaa ja kengät taas ovat hiukan turhan massiiviset kokonaisuuteen nähden.

Mitä kauemmin tätä nukkea katselen sitä enemmän alan kuitenkin pitää siitä. Ja nyt se on jo ihana!

Hieman lähikuvia. Heti ensimmäisessä näkyy glitteriä Lalan toisen silmän päällä. Koska en ole avannut pakettia, niin en saanut pyyhittyä sitä pois. Mutta katsoin kyllä tarkasti, ettei kyse ole maalivirheestä, vaan irrallisesta tavarasta.


Count Fabulous on vähiten suosikkejani monstereiden lemmikeistä. On tuossa jotakin somaa, mutta ehkei kuitenkaan. Tai sitten se johtuu lepakon nimestä, joka herättää teinimäisiä fiboja.


Uudempi Draculaura ja perus Draculaura. Nuken tyyli on hiukan muuttunut vuosien varrella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)