13. helmikuuta 2014

Basic Frankie

Shoppailupäiväni oli ihmeitä täynnä ja löysin myös basic Frankien hyvään hintaan! Voitte vain kuvitella ilmeeni kaupassa, kun kaivattu nukke löytyy normaalia alemmalla hinnalla. En sentään hihkunut ääneen, vaikka läheltä piti. Ostin tämän siis samana päivänä, kuin Draculauran.Yksityiskohtia:Valikoin tätä Frankieta aika kauan, sillä nukkejen välillä oli yllättävän paljon eroa. Siis perinteisten heilahtaneiden silmien lisäksi. Silmämaalit oli joillakin maalattu todella ohuesti (tarkemmin?) ja silmät ja huulet olivat pienemmät. Tämä nukke edustaa niitä, joiden kasvot oli maalattu ronskimmin ja joilla oli isommat silmät ja huulet. Minusta tämä oli kaikkein kaunein.


Kasvoiltaan basic Frankie muistuttaa aika paljon Sweet 1600 Frankieta, jolla on saman väristä huulipunaa. Pitää jossain vaiheessa napata näistä vertailukuva.


Kaikki ensimmäisen aallon basic nukkeni (uudelleen julkaisut). Olen iloinen, että ehdin haalia kaikki kolme. Ja odottelen innolla mahdollisia muita uusintajulkaisuja. Olen lukenut huhuja, että basic Lagoona, Ghoulia ja Holt olisivat mahdollisesti tulossa takaisin markkinoille.Toivottavasti huhut pitävät paikkansa! Ainakin Lagoona on ilmestynyt takaisin monen nettikaupan valikoimiin (vaikkei sitä missään varastossa olekaan).

2 kommenttia:

 1. Olin niin onnellinen kun tuo basic-kolmikko ilmestyi takaisin kauppoihin, ne myytiin silloin vuonna 2011 loppuun ennen kuin ehdin ostaa. No, ainakin opin sen, että jos haluaa MH nuken niin se pitää ostaa samantien kun kaupassa näkee :D No, nykyään voi jo onneksi vähän odotellakin...
  Toivon todella että myös Holt ja Lagoona palaisivat kaupanhyllyyn, silti pelkään että tuo toive ei toteudu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi sama silloin 2011. Tai oikeastaan aloin keräillä noita vasta, kun ne oli jo myyty loppuun. Totta, jos ei miltei heti jotakin nukkea hanki, niin voi helposti mennä ohi, kun uusia tulee hyvällä vauhdilla. Mulla oli noiden kohdalla ihan mieletön tuuri. Basic Draculaura oli toiseksi viimeinen nukke siinä kaupassa.
   Niimpä! Holtia ja Lagoonaa odotellessa ja toivoessa. Pikkuisen minuakin hirvittää, jos niitä ei tulekaan, kun ovat tosi, tosi suosittuja. Mulle tuo basic Lagoona on toivenukkejen kuningatar. :D

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)