23. toukokuuta 2014

Steamerin uusi tukka

Steamer kuuluu Big Brother ponies -sarjaan, eli kotoisasti isoveliponeihin, ja on vuodelta 1987. Poni on suhteellisen hyvässä kunnossa, jos karvoja ja häntäruostetta ei lasketa mukaan. Karvat ovat kokeilleet kokeilevan kotiparturin saksia.


Vaihekuva. Poni on puhdas ja odottaa uusia karvoja. Ennen tätä, ei ole tullut taas aikoihin rootattua poneja. Ja sain vain kaksi neulaa katkaistua! Lienee aika ostaa uusia.


Tadaa! Parvekkeella auringossa. Nätti poika siitä tuli. Ja uskokaa tai älkää, jopa täällä pohjolassa tarkenee jo oleskella parvekkeella! Kesäilmat alkoivat maanantaina, saa nähdä kauan kestää.
Ja lopuksi vielä tunnelmallinen yökuva Steamerista. Steamer kehaisi jopa laittavansa kuvan nettideitti-ilmoitukseensa. Steamer on toistaiseksi ainoa sinkku Big Brother ponini.  Muut ovat joutuneet jo parituksen kohteeksi.

Steamer: "Jos nyt ei tammat lämpene, niin ei sitten millään!"


4 kommenttia:

 1. Tulipa siitä niin ihana uusin karvoin <3 Ei voin muuta kuin ihailla :)

  VastaaPoista
 2. Komea poika on :) Olisi hienoa itsekin löytää laumaan edes yksi isoveliponi, tulisi tammojen riveihin vähän vilskettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita poikaponeja on kyllä vähän tuskallista löytää kohtuulliseen hintaan, mutta aina kun tärppää, niin on riemu katossa! Ja ne tuovat tosiaan kivasti vipinää tammojen sekaan. :D

   Omissa haaveissa on joskus saada tuo sarja täyteen. :)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)