25. toukokuuta 2014

Uusi peruukki, mekko ja kengät

Adairan uusi peruukki saapui eilen. Se on vielä ihanampi, kuin kuvittelin! Olen ihan hulluna tuohon violetin sävyyn. Ja se tuntuu sopivan Adairallekin hyvin. Lisäksi peruukin latvat asettuvat kauniisti. Jee!

Ompelin neitosen pinkin mekon edellisyönä. Ajattelin, että malli on niin yksinkertainen, että hurautan sen pikaisesti ennen nukkumaan menoa. Mitä vielä! Kaavaa sai muokkailla ja ompelukone takkuili. Ja sitten koneesta loppui lanka. Ompelin pääntien ja selän nappikaistaleet käsin. Mutta tuli siitä sentään sellainen, kuin pitikin! Pääsin nukkumaan vasta kolmelta ja seuraavana päivänä väsytti töissä.


Ostin jokin aika sitten Adairalle Dollzonen mustat maiharit, mutta en ollut vielä ehtinyt kokeilla niitä, kun eivät oikein käyneet yksiin pitsimekkojen kanssa. Tähän mekkoon taas sopivat hyvin. Voisin huolia tuollaiset itsellenikin!

Uutta on myös Adairan kaulakoru. Löysin H&M:ltä alennuksesta sormuksia, joissa roikkuu pientä tilpehööriä. Ne pienet koristukset ovat ihan täydellisiä nukkejen kaulakoruihin!


Ja lisää kuvia peruukin kera.
Adaira alkoi vähän väsyä poseeraamaan.

Adaira: "Hei, eikö nää riitä jo? Mä menen ainakin nukkumaan. Kello lähenee yhtätoista ja se naapuriparvekkeen mies taas töllöttää."


Olen tilaamassa paria uutta peruukkia ja tämän violetin seurauksena alkoi kiinnostaa myös vaalean pinkki peruukki. Rahanmeno on kauheaa, mutta onneksi on kesätöitä!

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva nähdä kuvia siitä, miten tuolle vaihdetaan peruukki ja/tai silmät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva idea! Teenkin siitä lähiaikoina postauksen. :) Mulla on tuolle yhdet silmät varastossa, joita en ole vielä kokeillut, niin tulisi samalla testattua niitäkin.

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)