16. elokuuta 2014

Pienentynyt monsterikokoelma

Kuvasin pitkästä aikaa vähän Monster High -nukkeja ja koko nukkekatrasta!

Päätin myydä suurimman osan kokoelmasta pois ja pitää vain yhden kappaleen kustakin hahmosta ja näistäkin vain suosikkini. Syy kokoelman harventamiselle oli ensisijaisesti tilan puute. Toiseksi innostus bjd-nukkeihin kiisi näiden ohi.


Paketissa olevat nuket. Deuce, Slo Mo ja basic Frankie, Draculaura ja Clawdeen.Ja paketittomat nuket. Näistä en malttanut luopua, vaikka oli tarkoitus jättää vain muutama...

Sitten vielä hiukan muita otoksia nukeista.Nahkaa ja miehiä, eli Heat ja Clawd tyylikkäinä.Custom Abbey sai jäädä, koska on muokatuista suosikkini.Ryhmäkuvan takarivin tytöt.
Mitä näistä kahdestä nyt sanoisi? Ei ainakaan heti arvaisi, että on sama kasvomuotti kyseessä! Tuolle Roller Maze Ghoulialle jätin Dead Fast -asusetin vaatteet ylle ja myin alkuperäiset pois, kun pidän noista enemmän.

Tekisi muuten hieman mieli customoida tuon Ghoulian naama... raaskisikohan?
Hetkinen... mitäs nämä kaksi puuhaa? Classroom Abbey sai lähteä ja Heatilla on heti uusi tyttö kiikarissa!Clawdillakin taitaa olla jotakin mielessä, kun ainoa Draculaura mököttää pakkauksessa. Deucesta nyt puhumattakaan!Lagoona näyttää niin hämmentyneeltä, että tähän on ehkä hyvä lopettaa kuvien katselu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)