27. helmikuuta 2015

Ponimaan ilotulitus ja lapsen suosikit

"Eräänä päivänä ponimaailmassa pidettiin suuri ilotulitus. Kaikki ponit kerääntyivät katsomaan sitä. Varsoja vähän pelotti, joten aikuiset kokoontuivat niiden ympärille turvaksi."
5-vuotias kummityttöni kävi kylässä ja pääsi leikkimään ponikokoelmallani. Pienen tytön ihastelua oli mukava seurata, kun hän kaivoi laatikoista esiin yhä uusia poneja. Itse ponit taas pääsivät juhlimaan ilotulistuspäivää.

Samalla tuli mietittynä, että olisin lapsena kyllä pyörtynyt onnesta, jos olisin saanut kerralla eteeni yhtä monta ponia!


Ponien hypistelyä ja tutkiskelua.


Ponien valmistelua leikkiä varten.Pyysin kummityttöä valitsemaan kolme suosikkia ponien joukossa. Harvinaisimmat ponit olivat kaapissa piilossa, joten niitä ei voinut valita.

Suosikiksi valikoitui Glittery Sweetheart Sister Ponies Bright Night, joka sai olla päivän ponien kuningattarena. Muut suosikit olivat saman sarjan Starflash ja Teeny Tiny Ponies Little Wishkers .


 Koko Glittery Sweetheart Sister Ponies -sarja.
Ja Teeny Tiny Ponies -sarja.


4 kommenttia:

 1. Voi kun suloista! Ponitkin olivat varmasti iloisia kun pääsivät pitkästä aikaa leikkeihn. :3
  Olen itsekin miettinyt että pikku-Spica olisi ihan onnesta sekaisin jos saisi eteensä ne ponit joita olen aikuisena ostellut... puhumattakaan siitä, mitä 6 vuotias minä olisi sanonut jos tietäisi minun vielä aikuisenakin keräilevän poneja ja leluja. :'D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia >w<! Ihastuin jo tuohon ensimmäiseen varsakuvaan, mutta veivät muutkin mennessään.

  Khuulein aikuinen olisi minunkin lapsuudessani ollut joku vanhempi joka keräilee vielä leluja. Parastahan lapsena on jos joku vanhempi ihminen ymmärtää leluista ja hahmoista jotain, kuten vaikkapa nimiä.

  VastaaPoista
 3. Oi miten paljon! : D
  Varmasti olisin lapsena hyppinyt innosta kun olisin päässyt leikkimään! <3

  VastaaPoista
 4. Moikka! Olisin tiedustellut kun olet My little ponyjen harrastaja niin minulla on vuoden 89 my little pony purkkatarroja myytävänä niin minkä arvoisia ne mahtavat olla?:) olen niitä kerännyt vuosien varrella ja nyt haluan myydä ne:)

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)