31. tammikuuta 2015

Lisää mekkoja Sifrelle

Aikaisemmas postauksessa vihjaisin, että omperin samalla rykäyksellä Sifrelle useamman mekon. Pitihän se testata, onko uusista kaavoista mihinkään. Tässä siis vielä kaksi mekkoa!

Valkoiseen mekkoon tein myös alushameen.Ja alushame. Olen alushameeseen oikein tyytyväinen, sillä siitä tuli juuri sellainen, kuin toivoinkin. Alushame istuu napakasti ja kiinnitetään nepparilla takaa. Nepparikiinnitys ei kyllä ole mikään yllätys, kun kaikki tekeleeni kiinnitetään nepparinapeilla, mutta kuitenkin.

Helmassa on tylliä kahdessa kerroksessa, alemmassa neljän kerroksen paksuudelta ja ylemmässä kolmen kerroksen paksuudelta. Tylliä kului siis yllättävän suuri määrä.


Ja toinen mekko. Pidän kovasti tuosta mintun värisestä kankaasta ja sen kuosista. Löysin askarteluun tarkoitetun kankaan joskus Sinooperin ale -laarista.

Kummasta mekosta pidit enemmän?
4 kommenttia:

 1. Tosi sulosia ja laadukkaan näkösiä mekkoja!! Tykkään erityisesti tosta vihreestä koska se istuu ihan täydellisesti Sifrelle!! Valkonen mekko on myös tosi nätti ja toi rinnuksen pitsikangas on kaunis yksityiskohta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vihreästä mekosta tuli kyllä mukavan istuva, tosin jouduin vetämään osan ompeleista pariin kertaan, jotta istuvuus parani. Mutta olin tyytyväinen lopputulokseen.

   Mulla on nyt joku pitsikausi meneillään, kun on tullut hamstrattua paljon erilaisia pitsejä noihin ompeluksiin. Niillä saa helposti kivoja yksityiskohtia ja näyttävyyttä. Ja "söpöily" tuntuu muutenkin sopivan Adairalle ja Sifrelle. ^^

   Poista
 2. Wow! Upeita mekkoja! :) Ihailen kyllä kovasti kaikkia jotka jaksavat noinkin upeita ja yksityiskohtaisia mekkoja väkertää! Kyllähän sitä itsekin on tullut paljon mekkoja ommeltua, mutta oma kärsivällisyyteni ei riitä kuitenkaan tarkkoihin yksityiskohtiin. :D Pidin ehkä eniten tuosta valkoisesta mekosta! Tuo pitsikoriste ja rusetti tekivät mekosta niin suloisen :3 Sifre on muuten todella suloinen ja neidin face-up on nätti ja silmät kauniin väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä taas tykkään näpräillä noiden yksityiskohtien kanssa, kunhan niihin joskus on välineitä. Haaveilin kiinnittäväni vihreään mekkoon koruosion, mutta ei ollut ketjua. :D

   Sifre kiittää myös kehuista! Se on kyllä ihana nukke.

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)