8. maaliskuuta 2015

Boys, boys, boys...

Ponikokoelmaani kuuluu muutamia poikaponeja. My Little Pony -oriita on valmistettu paljon vähemmän kuin tammoja. Ne ovat myös hiukan harvinaisempia. Luonnollisesti kokoelmassani "miehet" ovat siis vähemmistöä.

Useimmilla poikaponeilla on jaloissa vuohiskarvat, mutta sekaan mahtuu pari poikkeusta. Esimerkiksi Loving Family Ponies -sarjan varsoilla, ei ole kyseisiä karvoja.


Tässä ryhmäkuva kokolmani pojista.Ja sitten gategorioittain. Aloitetaan nuorimmista, eli ensin kaikki varsat yhdessä.  Big Brother Ponies.
Ja lopuksi perheet, eli Loving Family Ponies. Tuo isukki näyttää kuvassa hämmentävästi normaalia kellastuneemmalta.Tykkään kovasti poikaponeista. Harmi vain, kun niitä on hiukan hankala saada käsiinsä reilulla hinnalla. Haaveilen nimittäin saavani joskus Big Brother Ponies -perussarjan täyteen.

Mielenkiintoista näissä poneissa on se, etten tiennyt niiden olemassaolosta, ennen kuin aloin keräillä poneja. Minulla oli G1 My Little poneja jo lapsena, mutta ne kaikki olivat tammoja. Leikeissä isäponin rooliin pääsi useimmiten kulunein (tai partuoiduin) poni.


Mitäs pidätte poikaponeista?

4 kommenttia:

 1. Sinulla on söpöjä poneja ♡ Minullakin on yksi tuollainen G1 Poni tai tuollainen samanlainen poni kuin nuo muutkin c :
  Ja nuo poika ponit olivat ihania ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo G1 ponit ovat kyllä tosi söpöjä! Kiva, että sinultakin löytyy G1 poni. Niitä alkaa olla jo aavistuksen haastavaa saada käsiinsä! :)

   Poista
 2. Kiva lukea pitkästä aikaa myös ponipostauksia (ei sillä ettenkö tykkäisi nukkejutuistakin)! Big Brotherit ja miksei myös Mountain Boyt kuuluvat suosikkisarjoihini, poikaponien muotit ja yksittäisten ponien värit ovat mielestäni tosi onnistuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähiaikoina on tullut postailtua paljon nukeista, kun on tullut hankittua uusia. Ponirintamalla taas on ollut hiljaisempaa. Mutta oli kyllä mukava kuvailla vaihteeksi vähän poneja ja käydä kokoelmaa läpi. Pitäisi tehdä niin useammin, mutta uusi kämppä rajoittaa, kun poneja ei saa kivasti hyllyyn. Siksi ne tulee otettua harvemmin esille. :)

   Mullakin poikaponit kuuluu suosikkeihin. Ja niillä on tosiaan ihania värejä ja muotteja. Montain Boyt taas ovat vain haaveissa kovan hintansa vuoksi.

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)