29. maaliskuuta 2015

Silmäniloa

Hehkutampa taas täällä uuden nukketavaran ilosta! Tilaamani 12mm uudet lasisilmät saapuivat jokin aika sitten.

Tungin niistä toiset heti Edvinille. Vaihteeksi vaaleat silmät näyttävät tosi kivoilta.

Ja ne silmät. Tilasin lasisilmät tällä kertaa edullisesti Ebaysta. Saapuivat Koreasta yllättävän nopeasti ja vaikuttavat ihan laadukkailta.Ja Edvinistä puheenollen. Iplehouse on juuri julkaissut uuden JID pojan, jonka moldin nimi on Edwin. Siis Edwin! Ja minä kun kuvittelin, että omalla JID pojalla olisi jotenkin persoonallinen nimi! Mutta lohduttaudun sillä, että keksin sen itse puoli vuotta ennen kuin tuo kyseinen moldi julkaistiin. Höhhelis.

Joka tapauksessa Iplen uusi poika on aika söötti tapaus. Ihanan poikamainen ja persoonallinen. Tänne tuskin kotiutuu ihan heti, mutta iloa silmälle sekin!

2 kommenttia:

 1. Edwin on kyllä aivan ihana näky noilla silmillä ! Oho .. : D
  Vai että julkaistaan Edwin niminen JID poitsu *w* Pitääkin katsoa miltä kyseinen nukke näyttää ^^ Onnea kuitenkin nuken ostoon jos joskus sen aijotkin hankkia muidrn nukkejesi joukkoon ⌒u⌒

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet silmät sopivat kyllä Edvinille yllättävän hyvin. Siitä tuli sellainen söötti kirkassilmä. :D

   Jos joskus hankin toisen pojan, niin tuo Edvinin kaima on kyllä vahvoilla. Mutta ihan lähiaikoina tuskin niin tapahtuu. Haaveilen nimittäin eräästä Withdollin neidistä, mutta pitäisi alkaa keräillä rahaa sitä varten. :)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)