9. kesäkuuta 2015

Pieni ja resuinen ponitus

Poniaiheiset postaukset jatkuvat. Eli Raincurlin myötä sain käsiini Baby Alphabethin. Pikkuinen kuuluu Playschool Baby Ponies -sarjaan. Myöhemmin huomasin, että minulla oli tämä poni jo ennestään! No, ei se mitään. Koska pikkuponi on yksi suosikeistani, niin niitä voi hyvin olla kaksi kappaletta.

Baby Alphabeth oli melko surkeassa kunnossa. Likakerroksen ja tahrojen lisäksi ponin harja oli tahmea ja osittain vihreä. Joku on mitä ilmeisimmin yrittänyt värjätä sitä vihräksi! 
Puunauksen jälkeen poni näytti tältä. Likakerros hellitti kunnon pesulla ja taikasienellä, mutta pieniä tussijälkiä jäi muutama.
Raincurl ja Baby Alphabeth muodostavat aika suloisen parin!


Ensimmäisen Baby Alphabethin sain käsiini vuonna 2011. Kirjoitin siitä blogissani ja ensimmäisen postauksen löydät täältä. Kuvat ovat hieman parantuneet ja lisääntyneet parin vuoden aikana! Ja jännä juttu, että myös ensimmäinen Baby Alphabethini on ollut vähän hurjemman näköinen saapuessaan.


2 kommenttia:

  1. Todella suloiset pikku ponit! Hyvin olet saanut (niin kuin aina) tuon Baby Alphabethin kuntopn, wou! ♡ Ihana kyllä tuo viimeinen kuva! ^3^~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, on kyllä aina mukavaa, kun saa ponin kunnostettua. Mutta on joskus käynyt niinkin, ettei ponista ole saanut enää hyllykelpoista ja tällöin on yleensä lähtenyt joko customiksi tai uuteen kotiin. Mutta aika harvoin sattuu niin tuhoutuneita yksilöitä omalle kohdalle. :D

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)