29. kesäkuuta 2015

Sifren uusi meikki

Alkukesän aikana on tapahtunut niin paljon, etten oikein edes tiedä mistä aloittaa! Kesäloma alkoi vauhdilla, kun matkustin ensin roadtrippinä Norjaan ja sitten Etelä-Suomeen. Siinä välissä tuli nukkeiltua hiukan ja kotiutettua muutama kimppatilaus. Kiirettä on siis ollut, mutta mukavaa myös! Aloitan rästiin jääneet blogiasiat nukkejen meikkailuilla, koska uusia face uppeja on aina kiva katsella!

Sifre sai siis kesän ja Juhannuksen kunniaksi uuden meikin. Vaihdoin neidille myös uudet silmät, koska vanhat eivät enää sopineet uuden meikin kanssa. Lisäksi Sifre sai manikyyrin.


Vielä kuva "meikkipöydältä" ilman ripsiä ja silmiä.


Tämän meikkiprojektin aikana halusin parantaa erityisesti kulmakarvatyyliä ja blushauksia. Aiemmin blushaukset ovat jääneet turhan hailakoiksi. Nyt panostin asiaan ostamalla uuden mattalakan ja Armypainter ajoi asiansa! 

Koska lakka on karkeampaa, niin pastellivärit jäävät paremmin pintaan. Valitettavasti sama koskee myös muita värejä. Kulmien ja ripsien kanssa ei ollut paljoa korjailunvaraa, koska maali jämähti todella äkkiä kiinni, eikä enää irronnut ilman koko meikin puhdistusta. Meikkailu oli siis tavallista jännittävämpää!


Sifren uudessa ja vanhassa meikissä tulee esille yksi niistä asioista, joita bjd -nukeissa rakastan. Eli muuneltavuus. Nuken saa muokattua juuri haluamansa näköiseksi ja tyyliä voi muuttaa aina, kun huvittaa!

2 kommenttia:

  1. Tosi suloinen tämä uusi meikki :). Luomiväri sopii ihanasti silmien kanssa. Huomaa myös että olet kehittynyt meikeissä hurjasti! Huulista tykkään varsinkin ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, että kehitystä on havaittavissa. :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)