22. toukokuuta 2016

MNF Box Opening! (varoitus: kuvissa naku nukke)

Viime postauksessa mainitsemani nukke saapui kotiin! Ostin neidin toiselta harrastajalta, joten minun ei tarvinnut odotella kauaa. Tosin, kun nukke on tuloillaan, niin parikin päivää saattaa tuntua piinaavan pitkältä ajalta...Otsikko paljastikin jo, että kyseessä on uusi Fairylandin minifee -nukke. Minulla on ennestään pari minifee -boksia ja ne ovat kaikki harmaita. Oli hauska yllätys, että tämä laatikko on tumman violetti.

Ja kuten kuvasta voi päätellä, sain Iridan avustajaksi laatikon penkomiseen. -Tosin Irida tuntui innostuvan enemmän siitä, että saisi olla itse siinä samalla kuvattavana.

Suojan alta löytyi manuaali, aitoustodistus sekä kortti, joka ei kuitenkaan ole kyseisestä nukesta. Myös muiden minifee -nukkejeni mukana on tullut kortti, joka on ollut toisesta nukesta.
Ja itse nukke: Minifee Mio.
Miolla on Moe Line -kroppa. 

Muilla firman nukeillani on Active Line -kroppia, joten oli hauska viimeinkin saada yksi erilainen minifee nukkeporukkaani. Moe Line -kroppa eroaa hiukan Active Linesta, mutta on pääpiirteittään saman tyylinen. Suurimpia eroja ovat pituus, jalkojen koko sekä kiinnitettävyys magneeteilla ja lantiojointin puute. Teen joskus ihan kunnon, kuvallisen vertailun näistä, mutta nyt takaisin Mioon! Miolla on firman default meikki. Nukke on alunperin ostettu osana Queen of Hearts -settiä, jossa Mio alkujaan julkaistiin. Minusta Mion faceup on todella nätti.

Nukella oli tullessaan siniset lasisilmät, jotka sopivat hyvin mutta menevät kuitenkin pian vaihtoon, koska olen tykästynyt uretaaneihin. Tässä kuvassa nukke on juuri nostettu laatikosta, joten en ole vielä ehtinyt suoristaa silmiä. Mutta hei, kukapa ei olisi vähän pöllähtänyt pitkän matkan jäljiltä?Ihanan pienet ja söpöt kintut! Nämä jalat ovat niin pikkuiset, ettei minulla ollut edes niihin sopivia kenkiä.Onneksi hartsilapsien kirppis pelasti jälleen ja toinen harrastaja myi minulle sopivat kengät. Nämä saapuivat täydellisesti samana päivänä nuken kanssa!


Julkaisen tytöstä piakoin kunnon esittelykuvia. ^^

2 kommenttia:

  1. Mio on yksi lemppari Fairylandin MNF:istä :) Kivaa että sellainen saapui sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mio on kyllä ihana! Olen tosi innoissani tästä nukesta. Kiva, että se on muidenkin suosikkeja! :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)