8. toukokuuta 2016

Yder Elf eli Aarni

Minifee Yder Elf sai viimeinkin nimen: Aarni.

Aarni on Suomalaisessa mytologiassa metsässä asuva haltia, joka vartioi aarretta. Aarteen lähellä palaa usein aarnivalkea, joka syntyy Aarnin poltellessa hometta aarteensa päältä. Aarni käyttää myös joskus kotkan hahmoa. Mietin vähän, että tekisin jossain vaiheessa pojalle kotka -aiheisen tatuoinnin.

Nimeämisen kunniaksi napsin pojasta kuvasarjan. Uutta näissä ovat farkut, jotka tilasin Aarnille Ebaysta sekä paita ja kamera, jota saapuivat Tata -kimpan mukana.

Peruukki on Leeken mohair -peruukki, jonka hankin jokin aika sitten. Peruukkia oli ihan tuskaa asetella ja stailata, kun kaiken muun lisäksi staattinen sähkö pamautti sen ilmaan, mutta lopulta se asettui kivasti. Peruukki on ihanan silkkisen pehmeä.
Parvekkeella oli niin lämmintä, että Aarni tarkeni pitää paitaa auki...


6 kommenttia:

 1. Aarni on ihana nimi, siinä on jotenkin kaunis sointu.
  Hohoo~ toivottavasti lämpimät säät jatkuisivat... ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Aarni tuntui juuri oikealta tuolle tyypille.
   Lisää aurinkoa odotellessa! ;)

   Poista
 2. Oi ihanaa, taas yksi joka on perehtynyt jollain tasolla suomalaiseen mytologiaan~~ Ja voi, poju on söpö, jotenkin tosi kivan tyyni ilme~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen mytologia uskomuksineen on aina kiehtonut minua. Ja nykyaikana siitä löytää kirjallisuuttakin suhteellisen helposti. Kiva kuulla, että muitakin kiinnostaa! ^^

   Kiitos, Aarni on kyllä söötti poju. :3

   Poista
 3. Ihana Aarni! :) Kiva nimi ja nimen alkuperä ja komia Yderi myös. Tykkään myös kokonaisuudesta ja stailauksesta tosi paljon! Toivon mukaan lämmin sää jatkuu niin saadaan Aarnista lisääkin kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lämpimiä kelejä odotellessa! Jospa sitä kohta uskaltautuisi parvekkeen ulkopuolellekin. :D

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)