10. kesäkuuta 2016

Unoa Sist

Unoa Sist houkuttelee kovasti, mutta kuten nukeilla yleensäkin, sillä on paljon hintaa. Siispä päätin hommata Unoa Lusikselleni Sist -naamalaatan. Naamalaatta ei tietenkään korvaa uutta nukkea, mutta on se jotakin. Ja Lusis joutaa kyllä lainaamaan kroppaansa.

Tilasin Sist -laatan UnoAlchemyltä ja se saapui jokin aika sitten. Hintaa laatalla oli vain 45$ ja se sisälsi kuljetuksen. Mielestäni hinta oli varsin reilu! Unoalchemy siis välittää B-grade Unoa nukkeja kansainvälisesti. B -laatu tarkoittaa sitä, että tavarassa voi olla pieniä virheitä, jotka eivät vaikuta toimivuuteen.

Ja itse saapuminen. Tilaamani naamalaatta saapui tuplasti isommassa laatikossa.
Pakkauksen sisältä löytyi myös tuplasti suurempi kuplamuovikäärö! -Unohdin luultavasti hengittää tässä välissä, kun availin suojamuovia.
Sisältä paljastui kaksi naamalaattaa! Sain lahjaksi Unoa Sist Winking -naamalaatan. Tämä oli iloinen yllätys, sillä haaveilin useammasta laatasta. Tuo silmää iskevä Sisti on vieläpä hirmuisen söpö ja persoonallinen.

Naamalaatat ovat Fairy Skin -värisiä, jotta ne mätsäävät omistamani kropan kanssa. Laattojen lisäksi pakkauksessa oli kaksi kaunista nukkekorttia.
Lusikseni eli Illusia pääsi ihastelemaan uusia osia. -Tai ainakin hetkeksi ennen kuin lainaan sen kroppaa...Unoa nukkejen naamalaatat irtoavat helposti ja ne on suunniteltu siten, että nuken ilmettä voi vaihtaa laattaa vaihtamalla. Nappasin kuvan toisesta pakkauksesta, koska siinä näkyy hyvin miten nuken laattasysteemi toimii.Sist -laatta Lusikseni kropassa. Lusikseni on vuodelta 2011, eli se on aika vanha, elämää nähnyt ja olen ostanut sen käytettynä. Tässä kuvassa näkee miten paljon nukke on kellastunut ajan kanssa. Tosin mielestäni ero on livenä vielä suurempi. Takaraivo ja kädet alkuperäistä kroppaa, naama ja rintapala taas uusia osia.Ihana Unoa Sist!Kasvoihin on muotoiltu kulmakarvat ja huuliin pieniä juonteita. Tämä rajaa meikkausmahdollisuuksia, mutta antaa toisaalta jännittävää vaihtelua. Mielestäni huulet on muotoiltu todella kauniisti.
Mitäs muuten piditte blogin uudesta ulkoasusta? Tällä kertaa kansikuvatytöiksi pääsivät Friia ja Irida.

2 kommenttia:

 1. Hienoa, että nukeillekin on olemassa tällaisia vaihdettavia naamoja! Oon tottunut vain figma- ja nendoroid-figuureilla tuollaiseen vaihtosysteemiin :D Kaunis uusi leidi! Ja blogin uusi ilme on mukavan selkeä ja raikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Joo, nämä vaihtonaamat ovat tosi käteviä ja tuovat kivasti vaihtelua! Tää on vähän firmakohtainen juttu, esim. Unoa -nukeille on tehty paljon vaihtonaamoja, mutta Withdollin nukeille on lähtökohtaisesti vain yksi naama (tai pää, koska naama yksistään ei irtoa). Fairylandilla taas minifeetä ostaessa on mahdollista ostaa sille myös nukkupää, eli samaa pää, mutta silmät kiinni. Tällöin nukelle voi vaihtaa halutessaan koko pään.

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)