16. kesäkuuta 2016

Kroppapostia (naku nukke varoitus!)

Posti toi kovasti kaivatun vartalon Fairyline Sia -päälleni. Ostin tämän toiselta harrastajalta. Minulla sattui olemaan hyvä tuuri ja pitkän etsinnän jälkeen löysin haluamani Euroopan sisältä.

Perinteitäni kunnioittaen nappasin kropasta ison kasan tervetulo- eli saapumiskuvia!Oikea nukkelaatikko oli pakattu Iplehousen pahvilaatikkoon. Tämä tuotti pari sekuntia hämmennystä, kun vastaanotin paketin aikaisin aamulla ja vielä ihan unenpöpperöisenä. Onneksi postimies oli jälleen kerran komea! On kyllä hämmentävää, että miten ihmeessä nuket aina saapuvatkin niin... näyttävästi.
Olihan siellä piilossa Fairylandin minifee -laatikko!Tässä vaiheessa hoksasin hakea pienen apurin mukaan. Illusia pääsi tällä kertaa kaveriksi.


Ja sieltä se löytyi! Laatikossa köllötteli ihana ja puhtaan valkea minifee moe line kroppa. Varsin rinnakas kaveri tämäkin, eikä rintavarustus ole edes suurin mitä firmalla on tarjota.

Erityismainintana vielä, että tämä kroppa on kuulunut alun perin minifee Lirialle. Liria julkaistiin kesällä ja Sia saman vuoden syksynä.
Kroppa posettaa kauniisti ja seisoo tukevasti.Kädet ovat mallia nurmero yhdeksän. Minusta nämä ovat yhdet kauneimmista minifee käsistä, elleivät peräti sievimmät. Kävi hyvä tuuri, että kropalla sattui olemaan nämä kädet, sillä juuri nämä halusin Serafinalle.Kroppa vitivalkoisen mekon rinnalla. Mekko on tehty täysin valkeasta lakanakankaasta. Tästä näkee vähän minkä sävyinen Fairylandin valkea ihonsävy on. Valkoisen rinnalla sävy on mielestäni sellainen kylmän kermainen, eli ei kellertävä, mutta ei kuitenkaan viherrä tai ole ihan paperin valkoinen.Minifee Sia -pää ja moe line -kroppa. Kumpikin ovat vuodelta 2015. Värimätsi on silmiini täydellinen! <3


3 kommenttia:

 1. Kuinka monta nukkea sinulla nyt siis on? Jos on "ylimääräisiä" päitä, niin niitä ei lasketa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bjd -nukkeja on tasan kymmenen kappaletta. Ylimääräisiä päitä ei ole, kun sain juuri viimeisimmällekin oman kropan. 😊

   Poista
  2. Korjauksena edelliseen: Siis Unoa -naamalaattoja on kaksi. En laskenut niitä päiksi, kun laatoille ei ole omia takaraivoja. Eli yhteensä 10 kokonaista nukkea + 2 naamalaattaa.

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)