3. helmikuuta 2018

Kaikki uudet neitoset

Kolmas uusi nukkeni, on blogissa jo vilahtanutkin minifee Sircca. Ostin Sircca -pään syksyllä ja se oli sellainen hankinta, joka vain täytyi saada. Päätin sen heti, kun näin Fairylandin uuden julkaisun ensimmäisen kuvan.

Alunperin haaveilin tämän pään haltiakorvaisesta eventtiversiosta, mutta kyseisen pään sai vain nuken fullsetin mukana. Lisäksi en ollut ainoa päästä innostunut, joten ne liikkuivat jälkimarkkoilla aika hurjissa hinnoissa. Tyydyin normaaliin versioon ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Sircca on livenä juuri niin nätti, kuin mitä ajattelinkin sen olevan.

Ostin Sircalle kauniin peruukin ja laitoin Makoeyesin silmät. Peruukki on pehmeää alpakkaa ja näyttää mielestäni upealta kaikkien nukkejeni päässä - paitsi ehkä poikien. Niille se ei jostain syystä oikein sopinut. Tilasin peruukin Etsystä. Meikki on firman oma ja niin nätti, etten aio vaihtaa sitä. Olen tosin harkinnut lisääväni hivenen väriä nuken huuliin.

Tämä nukke vaihtelee nykyisellään kroppaa minifee Celineni kanssa, koska sillä ei vielä ole omaa. Sinällään Lucywenillä eli Gisellellä on käytössään erään toisen Sirccan kroppa, jonka voisin vaihtaa tälle. Jos joskus vain löydän Gisellelle uuden. Hmm...
Lopuksi kimppakuva Mirwenistä ja Gisellestä, kahdesta muusta uutukaisestani. Tässä näkyy hyvin Fairylandin tannin ja normaalin ihon ero.<3

2 kommenttia:

  1. Sircca on kyllä ihastuttava nukke! ❤
    Rakastan nukkejesi asuja, kaikki niistä ovat sellaisia, joita voisin itsekkin päälläni pitää.

    VastaaPoista
  2. Sircca on kyllä ihastuttava nukke! ❤
    Rakastan nukkejesi asuja, kaikki niistä ovat sellaisia, joita voisin itsekkin päälläni pitää.

    VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)