11. syyskuuta 2021

Talviunta ja vanhoja virkkauksia

Hei,

Blogini on nukkunut pitkittynyttä talviunta jo jonkin aikaa. Elämässäni on ollut kiireitä, töitä, muuttoja ja remontteja. Sekä suuria muutoksia. Kaikki se vie aikaa harrastuksilta. Tällä hetkellä asunnossani on käynnissä pitkittynyt remontti, enkä edes tiedä milloin saan kaivettua nuket ja ponit esille laatikoistaan. Mutta kaikki ottaa aikansa! 

Olen viime aikoina päivitellyt harrastuksistani enemmän Instagramin puolelle, koska se on helpompaa. Blogia varten käyttämäni kuvapankin muutokset vaikeuttivat blogin pitämistä ja suurin osa vanhoista kuvista katosi. Tästä on toki jo aikaa, mutta en koskaan tottunut käyttämään uutta kuvapankkia, joten päivittely jäi. En ole silti poistanut blogia, koska ajattelin, että vielä joskus jatkaisin tämän puolella. Onhan tämä ollut olemassa jo vuosia.

Ja jottei postaus mene vain jaaritteluksi, niin alla on muutama kuva virkatuista topeista, jotka tein minifeelle aikoja sitten. Innostuin siis vuosi sitten virkkaamaan vaatteita nukeilleni ja näistä viimeisimmät olivat pitsitoppeja. En muistanut julkaista niistä kuvia silloin täällä blogin puolella.




Nukkelaumani on melko entisellään, samoin ponikokoelmani. Päivittelen niistä kuvia, jahka remontti valmistuu ja pääsen purkamaan kaiken laatikoista. Siihen asti jatkan blogin puolella uneksintaa ja toivotan kaikille lukijoilleni (jos joku nyt tätä vielä lukee!) oikein hyvää ja aurinkoista syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)