21. heinäkuuta 2011

Glitterisiskot

Glittery Sweetheart Sister Ponies -sarjan Starflash, saapui kokoelmani jatkoksi. Tämä siskoponi olikin viimeinen, joka minulta puuttui sarjan neljästä ponista. Täten sain toisen ponisarjan täyteen, jeij!

Starflash on hienossa kunnossa. Glitterit olivat tallella, korvakoru ehjä ja koko poni muutenkin siisti. Karvat ja tinselit oikenivat suoristimella. Ja koska poni tuli pienen lotin mukana, niin sille taisi jäädä hintaa muutama dollari. Ihana Ebay, siis silloin harvoin kun onnistaa!Ja vielä kuva koko kimallussarjasta.


En aluksi ollut kovin innostunut SHS -poneista. Luultavasti siksi, koska en lapsena omistanut yhtäkään sellaista. Rehellisesti sanottuna, näin livenä ensimmäisen SHS -mallisen ponin, kun ostin sellaisen. Ostin Bright Nightin mielenkiinnosta. Ja ihastuin tietenkin. Sitten tulikin hinku kerätä koko sarja täyteen. Ihania nämä ovat!

1 kommentti:

  1. Oi, ihana sarja! Tuo Starflash on kyllä upeassa kunnossa! Minäkään en aluksi kamalasti perustanut noista SHS-poneista, mutta nyt olen totaalisen koukussa! :D Pakko saada ne kaikki, kun niitä ei ole niin montaa...

    VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)