28. syyskuuta 2011

MLP asujen rippeet - löytöjä ullakolta

Sarja lapsuuden kodin löydöistä jatkuu toisella osalla. Pari postausta taakse päin esittelin lapsuudesta säilyneitä playsettejä, nyt sitten muita oheistaravoita. Tosin en löytänyt näitä ullakolta, kuten otsikko virheellisesti viittaa, vaan oman huoneeni kaapista. Ullakko kuulostaa dramaattisemmalta otsikossa.

Princess Serena esittelee asuja joka kuvassa. En nyt tähän hätään muista asujen oikeita nimiä, joten älkää antako sen häiritä.

Prinsessan viitta. Asuun on kuulunut myös kengät ja kruunu, mutta niiden kohtalosta ei ole enää mitään hajua. Tuo viitta on kuitenkin säilynyt hyvin.


Pyjama tai jokin vastaava. Tähän on kuulunut ainakin pörröiset tossut ja papiljotti tai parikin. No, tuon verran on nyt jäljellä. Soma se silti on.


Tästä ei ole mitään hajua, kun siskoni on saanut sen ehkä jo ennen syntymääni. Mutta luulen, että nuo kuuluvat yhteen. Suitset ovat kadonneet.


Rullaluistimet. Muuta tästä asusta ei olekaan jäljellä. Ihme, että noita rulliksia on kuitenkin kaikki neljä kappaletta tallella. Onkohan nuo edes oikein päin jalassa?


Kasa kampoja. Vaaleanpunainen on Pony Briden, muiden alkuperää en muista. Ponien mukana ovat kuitenkin tulleet.


Nämä kuuluu Baby Rainfeatherille, mutta otin kuitenkin mukaan kuvasarjaan. Olihan kiva löytö (vaikka tuo vaippa onkin aika kärsinyt). Tuttipullo on kadonnut ja kampa on joku ylläolevasta kuvasta.


Tälle julkaisusarjalle on tulossa vielä kolmas osa, jossa esittelen lapsuudestani säilyneet ponit. Kunhan nyt ensin ehdin ja jaksan kuvauttaa ne. Muutamaa pitää myös kunnostella hiukan ennen kuvauksia.

3 kommenttia:

 1. Apua, en kestä! Tuo yöpukuasia on niin överisöpö! Olen ihastellut tuollaisia yökkäreitä joa aiemminkin, minun on kai pakko ommella itse samantyyppinen asu poneille :D

  VastaaPoista
 2. Tuo prinsessaviitta on tosi kiva! Muutenkin on tosi mukava, kun joku esittelee ponien asuja ihan ponien päällä, minusta niitä kuvia näkee jotenkin todella harvoin. :3 Prinsessa Serena on aivan ihana myöskin. <3

  VastaaPoista
 3. Aquila: Jep, tuo yöpuku on kyllä tosi suloinen! Harmittaa vain, että ne ihanat pörrötossut ovat kadonneet.

  Annukkainen: Kiva kuulla! Mietin jo, että toivottavasti tämä ei ole ihan tylsä postaus. Serena on minun suosikkini. <3

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)