24. tammikuuta 2012

Bouquet

Bouquet on julkaistu vuonna 1987. Poni kuuluu Brush ´n Grow Ponies -sarjaan. Erikoista tässä ponissa on se, että kun ponin päätä pyörittää, niin häntää kelautuu sisälle. Häntä vastaavasti "kasvaa", kun sitä vetää ulos. Unohdin tietenkin vetää hännän täyteen pituuteensa kuvaa varten, joten näyttää tuossa lyhyehköltä.

Ponin mekanismi toimii ja sen karvat ovat kauniissa kunnossa. Valitettavasti joku innokas taiteilija on sörkkinyt ponin kylkiin punaisia jäkiä, joita en saanut pois. Lisäksi valkoisessa muovissa on hieman kellastumaa sarvessa ja hännän ympärillä. Mekanismin takia en ole uskaltanut kokeilla mitään erityisen järeitä konsteja ponin valkaisemiseksi. Ideoita otetaan kyllä vastaan!
Ponin kuva on julkaistu tätä ennen jo kokoelma -osiossa, mutta halusin tehdä tästä vielä erillisen postauksen. Poni on siis tuorehko hankinta ja pääsi juuri pesusta hyllynkoristeeksi.

Pitäisi vielä joku päivä väkertää Bouquetille kivat kiharat, kun sillä tuota harjaa riittää.

3 kommenttia:

 1. En ole ennen nähnytkään tätä ponia, todella kauniin värinen. :)

  VastaaPoista
 2. Sievä poni! Silmät ovat ihanan kirkkaan väriset ja moniväriset harjakset ovat aina suosikkejani. Tykkään eritoten tästä posesta, sillä se sopii ponille kuin ponille ja :)

  Ehkä sarvea saisi ainakin vähän valkaistua dippaamalla sitä Vanishiin?

  VastaaPoista
 3. pampam: Minäkin tykkään hirmuisesti noista väreistä, jotenkin ihanan keväiset. :)

  Aquila: Tuo pose on kyllä nätti. Kiitos hyvästä vinkistä! Kokeilen heti, kun kotiudun reissusta. Vanishiakin löytyy kaapista purkkitolkulla. :D

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)