1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi - uusi poni

Korkkaan uuden vuoden blogissani esittelemällä ensimmäisen G4 ponini: Snowcatcherin!

Päätin jo aikaa sitten, että kerään vain G1 -poneja. Pikku hiljaa kokoelmaan kuitenkin rantautui muutama G3 -poni. Juuri ennen joulua törmäsin kaupassa "kaikki lelut -20%" -tarjoukseen, enkä malttanut olla ottamatta yhtä uutta ponia matkaan.

Otin aluksi mukaani Rarityn, mutta vaihdoin sen viime hetkellä Snowcatcheriin, kun kyseinen poni osui silmiini. Niitä oli siis vain yksi jäljellä. Snowcatcher on mielestäni ihanan pirteän sävyinen. Lisäksi lumihiutalesymboli on tosi söötti.Lähikuva ponin kissakaverista.


Ja sitten itse ponista. Huomasin vasta valokuvia tarkastellessa, että ponin silmässä on pienen pieni naarmu. Ja poni on siis edelleen paketissaan. Jännä juttu!


Ajattelin säilyttää tämän ponin toistaiseksi paketissaan. Mikäli siis vain maltan pitää näppini erossa siitä. Lisäksi houkuttelisi kovasti hakea vielä se Rarity... Taisi siis uuden vuoden myötä alkaa myös uuden ponigeneraation keräily. Ainakin näin pienimuotoisesti. Hups!

3 kommenttia:

 1. Snowcatcher on yks mun lemppari-G4! Aivan ihanan värinen tapaus. ^-^ Ootko miettinyt jo seuraavia G4-toiveita? :)

  VastaaPoista
 2. Snowcatcherilla on ihanat värit ja symbolikin on hirmu söpö! Omaan hyllyyn tätä ponia tuskin tulee kuitenkaan hankittua, sillä FIMin "mane 6":n lisäksi ainoastaan yksi muu G4-poni on ihan niin kiva, että haluaisin siihen rahojani upottaa.

  Uusi banneri on ihana! <3

  VastaaPoista
 3. Annukkainen: Joo! Snowcatcherin myötä ihastuin nyt näihinkin. Erityisesti haluaisin Rarityn ja Fluttershyn. Myös Pinkie Pie on himotuslistalla. :D

  Aquila: Kiitos! Uudistin vähän blogin ulkoasua uuden vuoden kunniaksi. :)

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)