2. tammikuuta 2012

Uuden vuoden höpinät ja haaste

Uuden vuoden kunniaksi uudistin hiukan blogin ulkonäköä. Kapea tekstialue alkoi viimein ahdistaa, etenkin kun suurempia kuvia ei saanut laitettua. Uusi ulkomuoto on vähän kevyempi ja raikkaampi.

Hyvää, ihanaa ja onnellista uutta vuotta!


Annukkainen haastoi Poniblogissaan ponikeräilijät kertomaan tulevan vuoden suunnitelmista. Otin haasteen vastaan! Kiitos Annukkaiselle, haaste löytyy täältä.

  • Yksi tulevan vuoden tavoitteistani on kerätä muutama, paria ponia vailla oleva suosikkisarjani täyteen. Esimerkiksi Twice as Fancy Poniesin ensimmäisestä sarjasta puuttuu vain Milky Way.
  • Aion hankkia seuraavat ponit: Milky Way, Princess Sparkle ja Clover. Lisäksi poikaponit ovat aina hankintalistalla.
  • G4 poneista muutama on eksynyt toivelistalleni.
  • Kunnostettavia poneja riittää aina. Tavoitteena on tehdä uusi karvatilaus Aviksen pajalle ja rootata kynityt ponit. Ja tietenkin kunnostaa ne ehostusta odottelevat yksilöt.
  • Minulla on useampi customointia odottava baittiponi varastossa. Niitä varten on jo ideoita, vain aikaa ja sopiva inspiraatio tekemiselle puuttuu.


Ennen joulua innostuin huutelemaan kaikkea ihanaa itselleni joululahjaksi (vähän ahnetta, mutta joulu tuntui hyvältä syyltä kasvattaa ponikokoelmaa). Joululoman aikana paketit kotiutuivat. Esittelen niiden sisältöä täällä blogissa sitä mukaan, kun saan poneja edustavaan kuntoon. Kuvassa yksi lotti.

1 kommentti:

  1. Voi miten kiva postaus! :) Jään odottelemaan miten suunnitelmat toteutuvat. ;)

    VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)