16. joulukuuta 2012

School´s Out Lagoona

Löysin viimein School´s Out (signature, core set 2) Lagoonan ja vieläpä suomalaisesta nettikaupasta! Neitokainen on juuri niin upea, kuin kuvittelinkin. Tämän Lagoonan mukana tuli päiväkirja, laukku, kansio, standi ja harja.Ostamani Lagoona on "re-release" eli uusintapainos alkupeäisestä Schools Out nukesta. Halusin juuri tämän version. Ensimmäinen painos on kasvoiltaan hiukan eri näköinen, kurkkaa ~Ravien kuva täältä. Tässä taas iTrinketin vertailukuva kahden nuken välillä. Release versio muistuttaa enemmän ensimmäisen aallon Lagonaa.Lagoonalla on ihana turkoosi haalari, jossa on kultainen vyö. Haalarin alla on musta, epäsymmetrinen verkkohaalari. Lisäksi asuun kuuluu sukka, kultainen hiuspanta ja kaulakoru.


Lagoonan korviksina on hauskat kalat tai ennemminkin kalanruodot. Ranteessa taas tyttösellä on kello, jonka päällä on kuplalasi, joka suojaa laitetta vedeltä. Pinkit kengät ovat upeat! Tykkään erityisesti noista koroista.

Nuken mukana tulleessa päiväkirjassa oli monta sivua Lagoonan päiväkirjamerkintöjä. Kirjasta selviää mielenkiintoisia lisätietoja, kuten Lagoonan isä on eristäytynyt merihirviö, joka poistuu harvoin vedestä. Lagoonan äiti taas on vesinymfi, mikä selittää Lagoonan kauniin ja herkän ulkonäön. Lisäksi Lagoona kertoo, että koulun uima-altaan kloorivesi tekee hänen hiuksistaan siniset. Tällä Lagoonalla onkin hiuksissaan hiukan enemmän sinistä, kuin muilla versiolla.Skull Shores Lagoonani halusi poseerata uuden siskonsa kanssa. Jännä miten näissä onkin eroja! Skull Shoresilla on pienemmät silmät, isommat huulet, erilainen tukka ja meikki. Lisäksi Skull Shoresin iho on hiukan harmahtavampi tai kellertävämpi. Liekö ottanut aurinkoa?


English:

I finally found School´s Out Lagoona! She is gorgeous. This is a re-release version so it looks a bit different that original. See ~Ravies pic here. Lagoonas outfit is pretty and she has nice details like fishbone earings and watch.

6 kommenttia:

 1. Ostin juuri saman nuken, on kyllä kaunis :) On vaan ollut niin kiire etten ole juuri ehtinyt edes ihastella nukkea ja huomata yksityiskohtia;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pääsi heti suosikki Lagoonakseni. Intoilin etenkin päiväkirjan kanssa, kun mukana tuli "kokonainen" versio.

   Joo, näin loppuvuodesta tuntuu olevan vähän liikaakin kiireitä! Mullakin on yksi monsteri vielä kaapissa avaamatta ja kuvaamatta. :D

   Poista
 2. Mistä nettikaupasta ostit?

  VastaaPoista
 3. Ihan uusi kauppa minulle :) Huomaa kyllä, että "ilmaiset" postikulut on lisätty tuotteiden hintoihin. Ainakin esim. perusponeilla on hintaa melkein kaksin verroin normikauppahintoihin nähden.

  (varoitus: seuraa valitusta)
  Harmi, että nostamalla postikulut taivaisiin, Suomi pilaa nettimyyjien mahdollisuudet myydä yhtään mitään ulkomaille, vaikka tällaisesta toiminnasta olisi Suomelle hyötyä. Ebayssakin suomalaismyyjä on ainakin minulle ollut aikamoinen bongausharvinaisuus :D Itsekään en ole viitsinyt laittaa Ebayhyn tavaraa myyntiin, koska tuntuu, että postikulujen takia siellä jäisi vain jalkoihin, tai ainakin pääsisi selittämään Postin hinnoittelua moneen kertaan ostajille. Noh, asioista päättävät tuntuvat vielä elävän jotain 90-lukua, mistä kärsii sitte kaikki.

  -katti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut tuolta kahdesti monstereita: cam-pojat ja Lagoonan. Kummallakin oli ihan ok hinta ja ne myytiin aika nopeasti loppuun. Esim. Lagoonasta pulitin 25,5 euroa. Monen muun tuotteen ja monsterinkin kohdalla "ilmaiset" postit on tosiaan näkyvissä! :D

   Olen ihan samaa mieltä tuosta nettikauppojen postimaksuista ja postin hinnoittelusta ylipäätänsä! Juuri postikulujen vuoksi jätän usein tilaukset väliin, vaikka tuotteet haluaisinkin. :/

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)