4. joulukuuta 2012

Werecat Sisters

Ihmiskissakaksoset ilmestyivät viimein myös suomen Toysrus:lle. Näitä olin odottanut! Tämä tuplapaukkaus on Toysrus exlusive, joten sitä myydään vain kyseisen puljun liikkeissä. Edullisesti kaksikko ei irronnut, mutta eipä tarvinnut tilata Ebaysta.

Ostin tuplapakkauksen itselleni joululahjaksi. Tarkoitus oli avata ja esitellä tyttöset vasta jouluna, mutta kuinkas kävikään!


Meowlody ja Purrsephone ovat kaksosia ja ihmiskissojen tyttäriä. Tyttöjen mukana ei tullut standeja, mutta oli kuitenkin päiväkirja. Päiväkirjan mukaan heillä on ollut lemmikkinä kanarianlintu, josta jouduttiin luopumaan allergian vuoksi.


Meowlody ja Purrsephone eroavat toisistaan siinä, että Meowlodylla on vaalea tukka ja Purrsephonella tumma. Lisäksi tyttöjen asuissa on pieniä eroavaisuuksia yksityiskohtien ja värien kohdalla.


Aluksi pidin enemmän Meowlodysta, mutta kuvauksien aikana Purrsephone pääsi suosikiksi. Nyt en enää osaa sanoa, kumpi kissoista miellyttää enemmän

Ja hieman kuvia Pursephonesta:
Purrsephonen ihanat saapikkaat


Kuvia Meowlodysta:
Kengissä Meowlody ei jää siskonsa varjoon


Meowlody ja Purrsephone esiintyvät sarjassa usein Toralein seurassa ja ovat mukana tämän juonissa. Päiväkirja paljastaa, että tytöt on helppo houkutella muiden tempauksiin mukaan, eivätkä tytöt todellisuudessa ole kovin ilkeitä. Siskoista Meowlody on se joka määrää ja Purrsephone taas se, joka saattaa silloin tällöin erehtyä miettimään seurauksia.English:

Werecat Sisters finally came to Finnish Toysrus! So I bought them as a x-mass gift for myself. Meowlody and Purrsephone are werecat twin sisters. Meowlody is the blond one and Purrsephone has black hair. These girls has matching outfits and stunning boots. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)