11. joulukuuta 2012

Sweet 1600 Frankie

Sweet 1600 nuket olivat jokin aika sitten tarjouksessa ja riensin hakemaan omani. Olin jo pitkään halunnut tämän Frankien kokoelmaani. Myöhemmin huomasin, että oli valinnut ainoan vilauttelevan Frankien, sillä nuken mekko oli noussut pakkauksessa varsin jännittävästi!


Frankiella on melkoisen lyhyt, mutta näyttävä mekko. Olin myyty noille mekon tylleille! Asuun kuuluu ihanat korvikset ja salaman muotoinen laukku. Käsilaukku tosin on erittäin pehmeää materiaalia ja sitä voisi kuvailla lähinnä pieneksi pussiksi.Tällä Frankiella on erittäin kauniit kasvot. Tinselillä varustettu, pitkä tukka on myös ihana.


Frankien huippu tyylikkäät ja todella persoonalliset kengät! Nuken tyyliin sopien epäsymmetriset kengät on tikattu kasaan paloista. Kappaleiden välistä näkyy hiukan ihoa, joka saa tikkaukset näyttämään aidommilta.


Frankie ja synttärisankari Draculaura (skull shores). Lahjamekko osoittautui yllättävän kivaksi ja sopii hyvin Lalalle.


English:

I bought Sweet 1600 Frankie. Sweet 1600 dolls were on sale so I was happy to get one. I thinkt that this Frankie is really pretty. She has a lovely dress and stylish (but a bit odd) shoes. Frankie has a birthday gift for Draculaura with her. Giftdress is nicer than I thought and looks good on Lala.

2 kommenttia:

 1. tää on kyllä tosi kaunis versio Frankiesta. vieläköhän itse onnistuisin metsästää ton jostain suht halvalla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosikki Frankieni. <3

   Toivottavasti saat metsästettyä tuon jostain edullisesti. Nyt on syksyn aikana ollut aika paljon hyviä monsteri alennuksia (1600, ghouls rule ja roller maze). Toivotaan, että kevät jatkuu samalla linjalla! :)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)