18. huhtikuuta 2014

Baby Moondancer

Kirppislöytöjen sarja jatkuu! Baby Moondancer on vuodelta 1984 ja kuuluu kolmannen vuoden Baby Ponies -sarjan. Tästä ponista on olemassa eri maalaisten lisäksi myös helmiäisversio, jolla on tummemmat jouhet ja joka on kimmeltävän helmiäislakan peittämä.

Baby Moondancer oli yksi lapsuuden suosikki ponejani. Sain sellaisen kerran lainaksi naapurin tytöltä ja nimesin sen Tähtikuuksi. Jouduin tietenkin palauttamaan ponin, enkä enää saanut sellaista hyppysiini. Myöhemmin (ehkä 10-vuotiaana?) ostin kaveriltani Baby Gloryn ja olin pettynyt, kun poni ei ollutkaan "Tähtikuu". No, nytpä omistan senkin! Jee.


Baby Moondancerin sarvi on joutunut pienten hampaiden uhriksi. Myös Baby Gloryni kärsii samasta ongelmasta. Onneksi tuo ei kuitenkaan ole liian häiritsevä muovivaurio.


Tältä varsa näytti ennen pesua. Roottasin sille myös muutaman jouhen karvaa niskaan, kun tukka oli sieltä osittain kadonnut ja harventunut.


Gusty adoptoi Baby Moondancerin heti omakseen.


2 kommenttia:

  1. Tulipa siitä puunaamisen jälkeen sievä :). Itsekin tykkään baby Moondancerista, johtuu varmaan sen ihanista hempeistä sävyistä ja asennosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siitä tuli ihan hyllykelpoinen! :) Noi värit ovat kyllä ihanan hempeät. Jännä, että pidän tästä niin paljon enemmän, kuin Baby Glorysta, vaikka eroa noiden kahden välillä on niin vähän. Mutta on se Glorykin soma.

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)