20. huhtikuuta 2014

NSS Buttons

Vielä yksi yksisarvinen! NSS Buttons on vuodelta 1985 ja kuuluu So Soft Ponies -sarjaan. Tai ainakin sen nukkaturkkinen perusversio kuuluu. Non So Soft Buttons eroaa perinteisestä siten, ettei sillä ole nukkaa ja sen symboli on erilainen.

Tykkään hirmuisesti tästä ponista! Väriyhdistelmä ja symboli ovat ihania. Lisäksi pidän yksisarvisista. Niitä on jostain syystä kulkeutunut kokoelmaani yllättävän vähän. Tämä taitaa olla aikuisista neljäs tai viides? Pitäisi varmaan laskea taas ponilauma.


Ponin kyljessä on iso väriläiskä, josta muovi on vanhuuttaan tummunut (ns. ponisyöpää). En huomannut sitä ennen kuin pesin ponin. Tässä kuvassa se näkyy, jos katsoo tarkasti. Harmittaa, mutta ei sille mitään voi.


Ja harmista puheenollen! Olin jättänyt pesun jälkeen ponin kuivumaan vessan pöydälle. Yksi iltajuoksutuksen aikana yksi chinchilloista löysi aarteen ja iski siihen hampaansa... Ponin kavioon tuli siis pieni-suuri hampaiden jälki.


Koska pidän vertailukuvista, niin tässä vielä Buttons ennen pesua ja puunausta (ja niitä hampaanjälkiä).2 kommenttia:

  1. Pidän tästä Napin symbolista enemmän kuin siitä.. oliko se kolminappinen? Nappikin on kyllä yksi niistä poneista jolla on ihanat värisävyt. Varsinkin tuo hännän ja harjan sininen on tosi kaunis ja sopii niin sievästi vaaleanpunaisen kanssa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se toinen symboliversio on kolminappinen. Minäkin pidän enemmän tästä. Sain siis juuri "oikean" version hyppysiini. Tai siis minulle kivoimman. Tässä ponissa on kyllä värisävyt ja pose kohdillaan! :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)