22. huhtikuuta 2014

Slo Mo -vihdoinkin!

Pitkän metsästyksen jälkeen löysin viimeinkin oman Slo Mon! Olin jo luopunut toivosta, kun nukkea ei ollut tullut vastaan useamman kuukauden sisällä. Monsteripojat ovat niin suosittuja, että niitä on vaikea löytää.

Huvikseni kuljin kassoille leluosaston ja kautta ja siellähän nukke möllötti etummaisena hyllyssä. Nappasin sen sekunissa. Prismaan oli kai tullut juuri uusi erä sarjan nukkeja. Minun onneni! Poikia oli vain kaksi ja kaikkia tyttöjä lukematon määrä. Herkuttelin hetken ajatuksella, että olisin molemmat, niin olisin voinut avata toisen paketin Ghouliani iloksi. Mutta tili ei ollut suosiollinen.

Slo Mo Mortavitch on zombie ja Ghoulian poikaystävä. Itse nukke on mielestäni paljon komeampi, kuin mitä hahmo webisodes -sarjassa on. Tai ainakin, kun vertaa tähän hauskaan kuvaan. Päättivät kai Mattelilla, että miehekkään komea nukke myy paremmin.
Slomanilla on saman värinen iho ja hiukset kuin Ghoulialla. Kampaus on hieno. Tukka on sivuilta ajeltu ja päältä pystyssä. Pojalla on yllään fearleading asu ja kannustuslippu. 


Verrattuna muihin poikanukkeihin, Slo Mon kasvot ovat ihanan persoonalliset ja ronskit. Eivät niin siloisen suloiset, kuten esimerkiksi Deucella. Tummat renkaat silmien ympärillä vain parantavat kokonaisuutta.


Kengät. Pojalla on tennarit jalassa. Näitä oli muuten haastava kuvata pakkauksen läpi!Tuo leuka on ihan mahtava, lommollaan olevista poskista puhumattakaan! Slo Mo hyppäsi heti suosikki monstereideni kärkeen.

2 kommenttia:

  1. Haluaisin itsekkin Slo Moen, mutta en ole tähän törmännyt edes missään nettikaupoissa. Tai aina on loppunut varastosta. Toisaalta mieluummin hankkisin version, jonka vaatetus olisi jotain muuta kuin shortsit ja t-paita. Eli sitä odotellessa. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Slo Mo:ta sai kyllä metsästää hartaasti! Mäkin tykkäisin enemmän normaalista versiosta, tai siis pojasta sen omilla vaatteilla. Eli sitä odotellaan täälläkin! :D

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)