10. elokuuta 2015

TAF Milky Way

Sain viimeinkin Milky Wayn! Olen etsiskellyt enemmän ja vähemmän aktiivisesti tätä ponia jo vuosia. Nyt sain sen syntymäpäivälahjaksi ihanalta poikaystävältäni. Mitä ilmeisimmin hän on kuunnellut tarkasti vuodatuksia keräilyharrastuksestani!

Milky Way on yksisarvinen, joka kuuluu Twice as Fancy ponies -sarjaan. Kyseinen ponisarja on myös blogini nimikkosarja. Milky Way on vuodelta 1987. Poni on aivan ihanassa kunnossa, jouhet ovat silkkiä, maalit paikoillaan ja yleisilme kaikin puolin siisti. Harvoin saan käsiini näin hyväkuntoista ponia, ettei sille tarvitse tehdä yhtään mitään ennen hyllyyn laittoa!

Ja koska teen tässä samalla lähtöä mökille, niin jätän loput höpinät sikseen ja laitan ponikuvat ihasteltaviksi! Ponin lahjoittaja alkaa nimittäin vilkuilla jo vähän kärsimättömän oloisesti eteisestä...
4 kommenttia:

 1. Oi! Miten hyväkuntoinen ja kaunis poni! Milky Way on ollut minunkin suosikkiponejani, jotka haluasin. Toivottavasti löydän joskus omani.
  Kuvat ovat monipuolisia ja laatu on todella hyvä! :3

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyväkuntoista ponia oli mukava kuvailla. Toivottavasti sinäkin vielä löydät omasi! Milky Way on kyllä ihana poni, etenkin vielä kun tuo sen asento ei ole se kaikkein yleisin. :)

   Poista
 2. On kyllä kerrassaan upea poni :3 Ja ihana ajatus poikaystävältäsi hankkia sulle tämä lahjaksi! Lucky you.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, poni on aivan ihana ja kerrankin huippukunnossa! Yleensä niitä saa puunata tuntikausia. Poikaystävä on kuunnellut tarkkaan höpinöitäni harrastuksistani. Oli kyllä ihana yllätyslahja! <3

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)