24. elokuuta 2015

Melkein uusi nukke!

Näin myynnissä taas jotakin, mitä en vain voinut vastustaa... Niimpä ostin toiselta harrastajalta uuden Minifee -nuken pään! Päätä ei ole meikattu kertaakaan, joten se on uudenveroinen. Otsikossa mainitsin, että kyseessä on "melkein uusi nukke", koska tässä on pelkkä pää, eikä kokonaista nukkea. Ehkä kuvaavampi otsikko olisi ollut "uusi ja melkein nukke"!Koska pakettien avaaminen on mukavaa seurassa, niin otin Sifren avukseni.
Sifre: "Ooh! Mitähän pientä ja ihanaa täältä löytyy! Onkohan tässä ne minulle luvatut korkokenkäjalat?"Sifre: "Kääk! Hyi kamala, mikä tuo on?!"

Hmm.... Olisi varmaan pitänyt kertoa Sifrellekin, että paketissa on pelkkä nukenpää.Sifre: "Älä huoli, eiköhän sinullekin vielä joku kroppa löydy! Meistä tulee varmasti hyvät ystävät."

Sifre suhtautui yllätyksen jälkeen tulokkaaseen varsin hyvin. En vielä kertonut Sifrelle, että uusi tyttö tulee lainailemaan hänen kehoaan, ennen kuin löydän sille oman. En nimittäin usko, että Sifre suhtautuu kovin kevyesti siihen, että joku vie häneltä hetkittäin kropan.
Uusi pää on ihana, Minifee Celine! Celinellä on päässään alkuperäiset Fairylandin silmät. Vaihdan sille omat silmät vasta, kun saan tehtyä meikin.

Kokeilin Celinelle heti peruukkia ja Sifren kroppaa.
Celinellä on mielestäni todella kauniit huulet. Ja suloiset hampaat. Minifee tyttöni mun. <3

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On kyllä! Haaveilin tästä jo ennen kuin hankin ensimmäistäkään nukkea. Nyt se on sitten minun! :D

   Poista
 2. Kiva, että tämä pääkky päätyi sinulle, odotan innolla mitä saat tästä aikaiseksi!

  PS. Olen lukenut blogiasi vasta vähän aikaa, mutta tämä on noussut ehdottomasti lempiblogieni joukkoon! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä oli ihan yllätyshankinta, mutta sitäkin mieleisempi! Päällä on sellaiset piirteet, että siitä voisi saada mitä vain.

   Ihana kuulla, että olet seuraillut blogiani ja pitänyt siitä! <3

   Poista
 3. On kyllä ihana löytö! Todella suloinen pääkky, paljonko maksoi?

  Ja sinulla on tosi kiva blogi, olet todella, todella taitava face-uppien tekijä! ♡

  VastaaPoista

Piristä minua kommentilla! :)