14. elokuuta 2015

Operaatio korsetti: valmis!

Sain jokin aika sitten keväällä aloittamani korsettioperaation valmiiksi. Korsettioperaation ensimmäinen osa löytyy huhtikuulta, täältä. Aloin suunnitella msd -kokoista korsettia, koska halusin nukeilleni korsetteja ja valmiit maksoivat paljon. Tein korsettikaavat minifee A-line kropalle, jossa on isompi rintavarustus.

Korsettien tekeminen venyi sirkkojen saatavuuden ja niiden kiinnittämisen tuomien haasteiden vuoksi. Ensiksikin kiinnityslaitetta joutui metsästämään Englannista asti ja kaikki rei´ittimet, jotka löysin tekivät liian suuret reiät pienille sirkoille. Eihän metallirengas pysy millään itseään suuremmassa reiässä! Lopulta reiät tuli tehtyä neulan ja puutikun avulla. Ja poikaystävän apu oli tarpeen sirkkojen kanssa taistellessa.

Tein korsetteja kerralla useamman. Tässä suosikkini Sifren päällä.

Sifrellä on tässä kuvassa uudet (käytettynä ostetut) Makosilmät, joita esittelin muutama postaus taaksepäin. Myös For my doll:n peruukki on uusi, mutta käytettynä ostettu. Nukkeharrastuksessa kierrätys kannattaa!


Ja muutama kuva korsettioperaation viimeisistä vaiheista. Tämä vaihe oli suosikkini, eli nauhojen pujottaminen valmiiden korsettien reikiin ja lopputuloksen ihaileminen. Nauhoituskin vei oman aikansa, kun piti pähkäillä miten nauhat sai laitettua mahdollisimman kauniisti ja suoraan.Tadaa! Valmiita korsetteja.

Tummanpunaiset (kaksi korsettia siis) puuttuvat ensimmäisestä kuvasta. Pidän näistä neljä itse ja laitan kaksi myyntiin. Ajattelin tehdä vielä jossain vaiheessa muutaman lisää. Ja kokeilen ehkä luittaa seuraavat, jos varastossa olevat materiaalit sattuvat sopimaan tarkoitukseen.
Vihreä korsetti Sifren päällä. Tämän kuvan peruukkivalinta ei ollut osuvin, koska tuo sävy ei tunnu sopivan Sifrelle kovin hyvin. Mutta tässä on tarkoitus ihailla korsettia, joten älkää antako peruukin häiritä!Ps. Päivin blogin ulkoasua ja uusin bannerin.

2 kommenttia:

 1. Todella upeita tuli! Kannatti siis hankkia materiaaleja vähän kauempaa :) Jos bjd itsellä olisi, kyllä ostaisin :D Sifre on kyllä nättimys♥

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! <3 Osaa materiaaleista sai tosiaan hakea kissojen ja koirien kanssa, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Nyt on kaikilla tytöillä korsetit!

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)